Mammaevent&Mammalyx

Galen helg med Goa brudar, boksignering, shopping, mat, vin o bubbel

 Längesen jag va på bloggevent/ mammaevent. Men när härligaste Meekatt bjöd in till sitt event i Ullared i samband med boksigneringen så kände jag att det var dags att åka iväg!

Mötte upp Anna och hennes kompis Jenny igår kl 9 och så bar det iväg till Ullared. Strax före 11 va vi framme på hotellet o mötte upp Malin o Tina och ytterligare 35 brudar på hotellet. Fika med små söta goda semlor intogs ihop med nån smoothieshot och en kopp kaffe. Sen började shoppande, budgeten spräcktes men jag är nöjd med inköpen. Skulle inte köpa så mycket mer än kläder till Walther, men han är lite krasslig så han fick sig lite saker ändå, en bok, Lasse-Majas detektivbyrå – Guldmysteriet, cd-spelare, RÖD väggklocka och lite annat smått och gott. Sonen var mycket glad när jag kom hem idag.

Jag tänkte ätit på restaurangen på Gekås igår men orkade inte köa hur länge som helst, så blev kaffebaren istället och där beställde jag in en bakad potatis med laxröra. Jättegott, men orkade inte äta upp, massa röra kvar efteråt.IMG_6392

Köpte såklart Malins bok: Låt mamma bajsa ifred. En bok som på ett humoristiskt sätt tar upp hur det är att vara mamma, både positiva och negativa sidor. Hur tufft det kan vara att vara mamma. Den är skriven på ett sånt sätt att det som är största allvar, får en att garva ihjäl sig när man läser! Vill ni läsa den? Finns att köpa i Meekatt webbshop för 199kr, jag har inte läst hela ännu, men jag kan varmt rekommendera den ändå! Började läsa i den när jag checkat in på hotellet. Var helt slut efter shoppingen, så jag packade upp mitt kedjetäcke och la mig att läsa en stund, och jag skratta halvt ihjäl mig.

IMG_6393

Min rumskamrat Petra kom upp på rummet och vi pratade lite, kikade på vad vi köpt och på goodiebagen, haha, höll på o garva ihjäl mig när jag såg innehållet…  haha… o senare på kvällen fick vi ytterligare en sak… men jag blev så glad när jag öppnade den långa rullen i kassen… en sak jag verkligen tänkt köpa, men inte fått tummen ur… nu behövs bara ramen… I Love you Malin!!!! IMG_6394 IMG_6396

Vid 18,30 var vi ombytta och klara för att gå ner o mingla o dricka bubbel o äta geisha:) En härlig, galen, humoristisk, tokig kväll tog sin början.

IMG_6395

Efter minglet gick vi alla över till Harrys, där en (va vi trodde) god måltid väntade. Men det va lite besvikelse. Det tog tid innan maten kom, skämtade med mina bordsgrannar om att vi får nog bara salt, peppar och ketchup till middag;) Och sen när maten kom så va den inte riktigt varm, någon fick torr hamburgare (hamburgertallrik). Jag fick halloumiburgare, den va faktiskt god, hade dock räckt med 1 bit halloumi för min del och sen va brödet bränt, och det var fler som fick det. Till efterrätt var det marängswish, jättegod, men det slutade med dumpning för mig! Ljust bröd till burgare, friterade pommes, fet grädde och söt glass, maräng och chokladsås… den ekvationen klarade inte min kropp;) Men gött va det;)

Mellan varmrätt o efterrätt var det en quiz, där första delen bestod av allmänna frågor och andra delen bestod av musikfrågor, vårt lag “Meekatt Angels” hade tre fel, men det räckte inte tyvärr till vinst! Men va sköj vi hade det! Och vinet var det inget fel på;) IMG_6398

Sen det där batteriet då… jodå nån hade påpekat att visst innehåll i goodiebagen behövde batteri, och det va det ju inget med i goodiebagen;) Malin gav oss alla varsitt batteri! Kunde ju komma till användning när vi skulle sova;)IMG_6391

Malin gick till hotellet för oss, och vi sov på samma plan som henne, jag och några tjejer delade hiss och när vi klev ur hissen fnissandes flög dörren till Malins dörr upp och där står Malin i bara sitt täcke och säger att vi stör (på skämt) för hon hade fullt upp på sitt rum och sen skulle hon sova – För sån é hon! Och hon kan verkligen detta med att bjuda på sig själv! Jag skrattade massor igår!

Hade dock svårt att sova, det var varmt på rummet, och fläkten lät. Märkte inte förrän i morse att vi kunde stängt av det. Somnade dock till slut under MITT underbara täcke… ja mitt kedjetäcke fick åka med mig!

Idag klev jag upp strax efter 8 eller va hon kanske halv 9?! Jaja! Åt en härlig hotellfrukost, trots att det typ bara blev en macka, juice, kaffe o lite frukt för min del.

Packade ihop sakerna, körde ner dessa till entrén sen fick jag hjälp av Anna o Jenny att ta dom till bilen medan jag checkade ut mig från hotellet.

Blev shopping idag med! Va ett par saker jag spanat på igår som jag funderat över och ja dessa blev inköpta. Bla en fin ugglelampa, den lampan med hästhuvud fanns ju inte kvar:/ tyvärr… dålig bild och rörigt omkring… men såhär blev det med min lampa i hallen:

IMG_6406

Innan jag landade hemma så var jag hos min älskade pappa och grattade han på 55 årsdagen! Blev inte kvar så länge, var trött och ville packa upp och sen var Walther trött och hängig, han skulle ju varit kvar inatt hos morfar men fick åka med hem… han hade fått stanna, men han ville åka hem. Och självklart fick han det!

Nu ska jag lägga mig i min säng!

Imorgon får vi påskpyssla lite med sakerna jag köpte på Panduro outlet idag.

Tack alla goa brudar för en härlig helg och extra tack till Malin för detta event! Och till Anna o Jenny för resesällskapet och även till Petra som delade rum med mig..

Funderar på om batteriet ska få följa med till sängen inatt med?! Kom ju inte till användning igår… eller så kör vi naturligt ikväll;) Hahaha

img_4830-20.jpg