Pyssel&Kreativitet

Min kruka ser ut som morfar!

Köpte pysselkit igår på Panduro Outlet i Ullared. Köpte några olika, mest påskrelaterat, men även ett set med två krukor och frön till att odla krasse. Målade dessa idag och la frön i.  
Walther gjorde gubben med glasögon, “Min kruka ser ut som morfar!”

Jo vissa likheter finns;)

Har inte gjort mycket idag. Walther som haft feber till och ifrån i helgen och huvudvärk. Jag har haft mina misstankar på öronen. Inatt vaknade hab och va jätteledsen, han hade ont i örat. Gav smärtlindring och stoppade om honom. La mig och sov till och ifrån.
Idag säger han att han inte har ont i örat, men minsta beröring så reagerar han! Suck! Ringt hälsocentralen i Hjo. De beklagade att de inga tider hade idag (ringde strax före lunch) men vi fick tid kl 8 imorgon bitti! Blir det värre eller han blir dålig så ska vi söka jouren eller till akuten i värsta fall. Ska smärtlindra med alvedon och Ipren regelbundet.

Passar mig väl rätt bra o ta det lugnt idag. Trött efter helgen.

Just nu ser Walther på Fixa rummet och har fått riktigt gott om idéer hur han vill ha sitt rum. Tror hans morfar och farfar kommer få lite jobb i sommar;) han har pratat länge om tågrum! Här ser ni programmet: Fixa rummet