Årets Högtider

Långfredag med postgubbar, sms och gosiga hundar.

Kl 7… Ja kl 7 vaknade Walther och hittade mina överblivna popcorn från igår… Han satte på en film i sitt rum och käkade popcorn i sin säng. Jag somnade om och vaknade av att någon brôtade på sitt rum. Walther lekte Postis Per. Och hade massa att göra, men tog sig lite frukostrast. Ola-Connys limpa och Haga-Petters lilla rökta. Det är frukost enligt Walther. Bästa brödet enligt han! Sen var det lek igen! Sen hörde jag nåt om att “måste kolla min telefon och smsa lite”  och sen lät min telefon som en skrivmaskin! Älskade unge! Du är bäst.  

 
Nåja lite stavfel (tom sitt eget namn) men han har inte skickat så många sms ännu så han hunnit lära sig! Men det värmer ett hjärta tillhörande en sjuk MammaKaos! Tack älskade Gullunge!

Jag verkar ha varannandagsmående. Idag är jag trött, fryser och har värk överallt! Extra skönt att vara nerkrupen under sitt kedjetäcke då. Men inte får jag ha det för mig själv. Någon snarkar under det… Tätt intill mig;) 

Finns då fler som uppskattar kedjetäcke;)
 
Jag ska snart ta tag i lunchen. Men vad? Nähe, ingen köpt skräpmat idag också;) Och ingen spagetti och köttfärssås!

Suck! Korv och mos eller pasta? Fiskpinnar (förlåt skräpmat). Fiskbullar, alltså Walther och jag är själva, Peter jobbar (han avskyr fiskbullar). Hmm hatar matproblemet… Varför är det så svårt att komma på va man ska äta? Alltid nån som gnäller sen att det inte va gott, för kryddat eller för lite mat! Ät inte då! Slipp! Laga mat själv!