Familjen

Våfflor, färska jordgubbar och tjôtiga gubbar!

Inte bara långfredag idag utan också Våffeldagen idag. 

Redan igår bestämde vi att vi skulle grädda våfflor idag. Jag sa att jag kan göra smet tills Peter kommer hem från jobbet idag. Han fick köpa grädde och sylt. Men jag har vart ordentligt hängig i eftermiddag och jag hade feber, inte mycket, 38 grader. Men jag är helt slut, något bättre nu dock efter ett par alvedon.

Men ringde Peter och bad han köpa våffelmix, vilket han gjorde! Hjälpte till att vispa ihop den medan han vispade grädde. Sen frågade han om grädden var ok, hur mycket smet ska va i våffeljärnet och om han hinner duscha innan vi äter?! Och massa andra småsaker som IRRITERADE mig! Jag kände bara “tjôtgubbe”! Ja jag extra känslig nu när jag inte mår så bra. Så egentligen borde jag inte reagerat, men jag orkar inte med massa oljud. Walther har ikväll hållit på med sin iPad och jag ber han sänka, det hör han, efter en stund höjer han. Nu vet jag att han har försämrade hörsel på vänster öra. Det är konstaterat. Och nu är det ännu värre med tanke på hans öroninflammaton, och att han i skrivandets stund har bomull i örat då jag droppat honom. Hörseln ska kollas igen i maj/juni. Men jag får panik av alla ljud just nu! Så varför kan familjen inte bara lyssna?!

Nåja våfflorna var goda, men ja, som vanligt dumpade jag på 1 1/2 våffla! Men å så gott, färska jordgubbar på, lite socker och små klickar grädde!

 

Bäddade ner mig i soffan igen med mitt täcke och provianter som är bra vid förkylningar.  

Dr Dryels, Fishermans friend-Honey&Lemon, Otrivin Menthol, Vitamin Well Focus och min favorithuskur
 
Huskuren består av: ett par twskedar riven ingefära, en skiva citron, lite honung och hett vatten!
 

Ännu mera tjôt! Sonen ska helst ligga mig i soffan. Han får ligga hos mig. Men skavföttes! Orkar inte ha nån på mig. Och nu vill han spela tv-spel och vi säger NEJ! Han surar, det får han väl då! Räcker med oväsen från surfplattan och Peters telefon! Tv är på men svagt svagt ljud.