Årets Högtider

Påsklov… Va är det?

Jag borde vara tacksam att Walther “passar på” att bli dålig lagom till lovet, han missar ju inget i skolan? Jo, det gör han garanterat i veckan, 4ggr/dag får han antibiotika, hur ska de lösa det i skolan? 

Men ärligt talat, jag hade sett framemot Walthers påsklov, och han med. Lite löst hade pratat om att han skulle få sova hos min farmor måndag-tisdag då jag skulle gå på matlagningsgruppen på tisdag förmiddag. Blev ju inget med det, vi satt ju på Hälsocentralen halva tisdag förmiddag! Vi skulle träffat min kontaktperson C och besökt hennes föräldrars gård… Det sket sig! Vi skulle åka till min mormor imorgon… Det sket sig! Allt för att de där bacillerna skulle hoppa på oss så lämpligt! 

Tror inte Walther lidit av att han inte fått göra nåt skoj på lovet, men vi hade ju pratat om dessa saker, han kom med förslag. Dock fick vi ju besökt Frasses i torsdags. Ett mycket uppskattat besök… Men sen blev han sämre igen:/ 

Var glad att han var så pigg och glad ikväll – trots feber! Hoppas att allt är på tillbakagång igen, att proverna pekar åt rätt håll imorgon. Blev lite rädd ikväll när Walther säger att han har ont i nacken! Tacksam att han säger att han har ont! Det är inte alltid han gör det! Min älskade prins Walther! Gör ont i mig att se dig må dåligt! 

Nä va är påsklov? Helt vanlig vecka med massa sjukdom?! Ingen skillnad mot vanlig skolvecka! 

Den enda som njutit av det är väl Gel. Hon har myst o myst o kollat Walther flera gånger. Hon märker att nåt inte är rätt, och försöker hjälpa honom på sitt sätt. Vem är först in på hans rum när han är ledsen på natten över värk i örat??? Jo älskade Gel! Och hon piper och kollar o vädjar om vår hjälp för hans skull! Den hunden är verkligen familjens bästa vän!

Såhär har hon legat hos Walther så fort han legat!

Nu ska denna trötta MammaKaos sova. Upp och iväg till dr imorgon. Kan vi inte bara få bli friska snart? Är det för mycket begärt?  

Tack älskade Gel för att du finns❤️