Årets Högtider, MammaKaos, Walther

Läkarbesök, gristatuering och liten blomma till svärmor!

Varit iväg igen då för andra gången denna veckan på Hälsocentralen med Walther.

Halsen var fin, höger öra var fint (har inget vart något där heller) men vänster öra är inflammerat. Jag sa att vi droppat honom med Terracortrildroppar så han inte undrade allt för mycket över ev klet. Han såg det och såg även massa var och äckligt! Walther har klagat på huvudvärk och då även bak i huvudet. Dr gjorde lite koller, kände och klämde och gjorde lite neurologiska tester. Vilket var normalt. Dock aningen svullna körtlar. Dr ordinerade Crp för att kolla så den inte ökat igen.

Walther fick panik och blev ledsen. Men ssk stack honom samtidigt som han fick titta i presentlådan som Peter höll i. Han valde en söt gristatuering!

Sänkan hade inte höjts! Men den var fortfarande förhöjd. Så fortsatt behandling med antibiotika och även hans terracortrildroppar. Fick beröm att vi egenbehandlat honom med detta i samband med antibiotika.

Påväg från hälsocentralen ringde vi till Peters föräldrar att vi var på väg. Skulle ner o påskfika lite. Hoppade in på Netto i Hjo och köpte lite småsaker. En blomma till svärmor bla!

 

Liten blomma till svärmor!

 

Köpte en liten present till Walther oxå!

 

Kalle Anka-tidning med Lego Star Wars

 

Mycket uppskattade gåvor!

Kom hem för en stund sen. Bäddat ner mig i soffan. Jag har visst feber… Det får va slut med skit nu! Orkar inte! Peter måste jobba imorgon också:( suck!

Försöka vila lite nu o bli frisk!