App-tips

Vårkänslor!

Så skönt när våren äntligen verkar vara här. Nåja geggigt ute dock men blommor sticker upp här och var! Gel är stôllig ute! Men framförallt det blir mer och mer ? ute och därmed värme! Yeay! Snart kan vi rida ute;)

Walther är pigg men örat geggar och han irriterad över örat! Idag är han feberfri och busade och hade sig! Försökte få han att pyssla eller baka med mig, det dög inte. Han klängde på mig och krånglade. Aptiten är inte helt med heller. Han vill ha mat och äta men sen tar det stopp! Men idag har även maten blivit bättre:) Tjoho!

Men han blir hemma denna veckan dels pga örat och sen att han äter antibiotika 4ggr/ dag. 

Men vi va ute lite på eftermiddagen. Hjälpte min farmor att ta ut en stol från garaget och en kruka. Walther fick ta ut cykeln en stund. Som han njöt! Flera månader sen han cyklade och han cyklade som om han aldrig gjort annat! Kändes inte rätt att låta han cykla, han har trots allt en infektion i kroppen så det blev bara en kort stund. Han ville mer, men vi sa nej! Farmor tyckte ju att det var bra att Walther fick röra på sig! Jo förvisso. Men jag vet inte riktigt. Han har dock varit lugn resten av eftermiddagen och kvällen så det gav nog lite nytta;)

Blev dock inga bilder från vistelsen ute eller efterföljande fika hos min farmor!

Men Gel och jag myste ikväll och tog lite Selfies:) 

  

Lekt med appen Instant Collage
 

Appen Instant collage var lite rolig, lite svår att förstå, men du kan lägga bilder precis hur du vill. Inte jättemycket bakgrunder och vill man ha text till kostar det lite för att uppdatera! Men helt klart får den betyg ??? 

Bilden på Gel är redigerad i Photo Editor! En redigerare som är mycket användbar! Jag använder den alltid när jag redigerar foton! Lite tråkig layout på appen men bra utbud på funktionerna. Mycket funktioner för en app som är gratis. Man kan köpa till Stivkers, ramar, filter mm. Men jag tycker man klarar sig gott med grundversionen! Betyg ?????

Dags att sova nu! Tänkte gå till matlagningen med Pyramiden imorgon! Jag känner mig såpass pigg så jag ska orka det!  Peter är ledig och får ta hand om Walther. 

God natt o sov gott!