MammaKaos, NPF, Vardag, Walther

Öronproblem och låsta bilar!

Efter samtal till öron/näsa/hals-mottagningen på KSS bestämde vi att jag skulle komma in med Walther på jourtiden mellan 13-15 i eftermiddag.  Han har ju haft feber till och ifrån och stora problem med sitt öra.  Fick vänta nästan 1h (kom till KSS vid 13,30) innan vi kom in. Walther tyckte det var jättejobbigt att vänta! Men satt med sin iPad i väntrummet! Han lekte lite men när det kom fler barn till väntrummet satte han sig hos mig och msn såg att han tyckte det var jobbigt! 

Fick lite panik när dr undersökte örat och hittade en polyp! Vi har ju behandlat honom själva med droppar utöver antibiotikan och det var ju bra, MEN den hade inte hjälpt! Örongången var igentäppt och svullen pga infektionen så dropparna nådde inte fram! Så infektionen blev värre istället för bättre trots antibiotika! Och han hade nog gått med infektion ett tag utan att vi eller han märkt nåt! Och det var infektionen som gjorde att polypen tillkommit! TVÅ dr kollade och undersökte honom. Första läkaren vågade inte göra något mer när han såg hur det såg ut under salvan som bara lagt sig i hörselgången. Dr nr 2 sög bort det som låg kvar och täppte till och lokalbehandlade polypen med nåt som penslades på och sen de vanliga dropparna! Walther va jätteduktig men man såg att han hade ont men han kämpade på och dr var verkligen lyhörd och tog tid på sig så det inte skulle göra ont för mycket! Och han var så duktig min älskade pojke! Och de berömde honom och han fick välja en present i lådan:) En otäck men ändå vacker spindel! Han har skrämt sin mormor ikväll med den;)

 

?Moahahahahaha?
 
Blev en fika på caféet på KSS efter besöket på öron. Och så Apoteket. När vi kom ut i bilen funkade inte knappen på bilnyckeln. PANIK! Gel satt i bak! Och det gav mig än mer panik! Fick öppna med nyckel på förarsidan. Då var det BARA den dörren som gick att öppna utifrån. Men vi fick öppnat inifrån, allt utom bagageluckan! Och där satt Gel! Tur vi lätt kan fälla sätena enkelt i bak och att Gel är så liten! Så lycklig hon blev när hon blev fri!!

Troligen är det batteriet i nyckeln som är dåligt! Hoppas detta! Får ordna detta imorgon!  

Skitbilnyckelrövskit

Vi kom iväg iaf och åkte till mamma! Blir här inatt! Så skönt o va nån annanstans än hemma!