MammaKaos

Trött vovve och Champagne på McDonalds

Hemma igen då från ett dygn hos mamma. Trötta men nöjda. Walther har dock ont i örat vid beröring. T.o.m. att ta på sig mössan gör ont för honom. Och det är tufft att se honom. Han är dock pigg och busig! 

Idag ringde hans assistent i skolan, U. Hon hade en fråga till honom och han pratade med henne i telefonen. De saknade honom i skolan och U frågade om vi ville komma och hälsa på imorgon fm en stund. Walther som saknat sina kompisar o personal i klassen ville gärna det! Så kl 10 ska vi hälsa på dom imorgon fm. Ska se om jag kan få med lite fika. Skulle velat baka, men orkar inte. Har ett paket singoalla i skåpet, det får duga;) Är helt slut ikväll, och jag är inte ensam. Ligger med mina knän uppdragna under filten och nån… Gel, ligger på mina ben och sover! Sömntutan;) Tydligen jobbigt att va hos mormor och busa med vovvar och katter;)

 

Mamma jag och Walther var inne i Lidköping en sväng idag. Blev lunch på McDonalds. Jag och mamma testade den nya kycklingburgaren Chicken Legend fresh. Så god. Aning pepprig kanske. Men så god!

Walther läste på förpackningen. Och frågade om det var créme fraiche, BBQ och champagne i burgarna. Mamma och jag fatta inget först. Men insåg att han läst på förpackningen. Stod inte champagne utan KAMPANJ! Haha skulle sett ut det. Förklarade att det gick att få burgaren i 3 olika varianter. Och dom trycker ner flärpen för att veta vilken burgare de just gjort. Och våra var ju fresh  

   

Va stundtals INTE kul att köra hem. Hagel, ösregn, sol, ösregn, sol, hagel etc. Så vindrutetorkarna fick jobba rätt bra stundtals. Hade vädret vart ok hade jag stannat vid Hornborgasjön och kollat på tranorna. Men JUST DÅ vräkte regnet ner! Så nej! Jag får visa Walther tranorna en annan dag;)