Blogglistor/Utmaningar

MammaKaos utmanar 3 april: Bästa dagen i mitt liv!

aprilutmaning
Lördagen den 3 december kl 2005 kl 11,07 kom en 3095g tung och 50cm lång liten gosse till världen. 10 fingrar och 10 tår och alldeles perfekt! För föräldrarna var det en chock, han var ju 4 veckor för tidigt född! Men åh så perfekt!

Jag pratar på min älskade Walthers födelse! Det var den bästa dagen i mitt liv! Den finaste pojken i världen hade fötts och han var perfekt! Den dagen kommer jag aldrig glömma! Det är den finaste, vackraste, viktigaste och bästa dagen i mitt liv! Finns många dagar i mitt liv som varit den speciella, viktiga, oförglömliga  den absolut BÄSTA dagen i mitt liv var verkligen då Walther föddes! Han är min son, mitt liv, min lycka, min glädje! Han är ljuset i mitt liv!

Att han har råkat få autism och lindrig utvecklingsstörning är såklart tufft, men han är underbar!  Jag hatar verkligen hans funktionsnedsättningar ibland! Men jag älskar alltid min älskade pojke!

Den dagen vi berikades med dig min Walther, det var den dagen som var den BÄSTA i mitt liv!