MammaKaos, Psykisk Ohälsa, Walther

Måste lära mig att tänka och prioritera rätt.

Det är tufft att gå till insikt. Men ibland måste man, klarar man det inte själv får man lov att lyssna på andra som kan sin sak!

Suttit i möte om mig själv med C och M, det var tufft, men gick till insikt att jag lever ett hektiskt liv trots att jag är “sjukpensionär”, jag gör saker som är roliga och som jag tycker fungerar, men sen blir jag liggandes, jag orkar inte och hemmet blir lidande. Och ännu mer vill jag hemifrån, jag orkar inte med mitt eget hem.

Så vissa styrelseuppdrag kommer jag att pausa just nu. Bowlingen kör jag terminen ut. Och sen blir det nog ett uppehåll! Jag har tyvärr mina aktiviteter väldigt tätt under veckan. Men under mötet idag diskuterade vilka aktiviteter jag ska ha kvar och inte. Och jag tror vi kom till en bra lösning! Hur saker blir sen får vi se, men vi börjar såhär!

Just nu är det så mycket annat omkring oss, Walther är ännu sjuk, 3e veckan och ja, det känns som om det aldrig tar slut. Hade ju tid på öron imorgon igen. Men efter att Walther fått feber igår och visat tecken på att ha ont (han säger sällan nåt… jävla autism) så kände jag idag att jag vill inte vänta tills imorgon. Så jag ringde till öronmottagningen på KSS och pratade med ssk som tyckte att vi absolut skulle komma idag. Han fick INTE vänta tills imorgon! Peter och Walther åkte iväg strax efter lunch, jag skulle ju träffa C och M kl 13. Men jag tog bussen upp till KSS efter mötet, hade ingen ro i kroppen av att gå hemma och bara vänta och vänta!

Walther har en ordentlig infektion som gjort att hörselgången har svullnat upp ordentligt och dropparna går inte in som dom ska och löser upp (enkelt förklarat)! Dr sög rent och sen satte hon in nån gasväv och droppade alsolsprit. Får fortsätta droppa alsolsprit varannan timma (inte inatt) och sen återbesök kl 11,30 imorgon igen!

Walther är en tapper liten kille! Han säger som sagt sällan att han har ont! Men man ser det på honom och han är väldigt rädd att ha mössa på sig just nu. Det gör ont att ha mössa på sig! Men han berättade idag för doktorn att han har ont! Och Dr sa att det otroligt att han inte reagerat mer på smärtan så illa som örat såg ut! Hon berömde Walther att han var så duktig och tapper!

Efter att vi lämnat kss åkte vi snabbt till Ica Maxi och handlade lite. Walther ville inte, men vi lovade ett besök på BR leksaker, inte bara för att få han att följa med in på Ica utan också för att muntra upp och belöna hur duktig han varit hos dr! Han köpte såklart Lego! Skåpbil med Husvagn!


Lånat bild från: https://www.klossbutiken.se/lego-city/60117

Walther har byggt och lekt hela kvällen. Med avbrott för middag och sen också lite frukt innan läggdags, han ville gärna fortsätta men han får leka imorgon igen innan vi drar mot KSS igen. Så skönt att ändå se han orka leka trots allt!

Mammas lille kämpe!