MammaKaos, Pyssel&Kreativitet, Shopping, Vardag, Walther

Det går åt rätt håll!

Var igår på återbesök hos Dr Ros på öron/näsa/halsmottagningen på Skaraborgs Sjukhus i Skövde (KSS eller numera SkaS). Äntligen börjar inflammationen i Walthers öra ge med sig sakta men säkert! Igår togs gasväven ur örat och Dr Ros sög rent ännu mer i örat. Och kunde nu skymta trumhinnan! Polypen hade minskat en aning också och svullnaden börjat lägga sig! Men hans öra är ordentligt inflammerat ännu. Terracortrildroppar hjälper inte i nuläget så vi fick en annan sort. Som vi bara behöver droppa 2ggr/ dag. Och nu ser man att dropparna går in i örat! Det lägger sig inte bara! Men man ser att han ont ännu. Men Dr Ros berömde honom och va kanon! Sen frågade hon honom om det var okej att han kom tillbaka till henne på fredag, varpå Walther svarade “Jatack, får jag bara en tid så kommer jag gärna” han gillar och gå till läkare, tack o lov!

Så på fredag morgon ska vi in på återbesök hos dr Ros! Håll tummar och tår att det gått ännu mer åt rätt håll!

Efter gårdagens besök på sjukhuset åkte vi in till Skövde city, mina glasögon hade ju kommit så jag passade på att hämta ut dom på Smarteyes. Hade sån tur att jag i förrgår fick en rabattkod från Smartson på 500kr på just Smarteyes. Så istället för  2096kr betalade jag 1596kr inkl synundersökning och försäkring 1år! Och jag är så nöjd! Eftersom jag tvinade deras försäkring fick jag med ett fodral med putsduk, verktygssats och putsmedel. Och såklart vanligt fodral och putsduk också


Och jag gillar mina nya bågar:) Stortrivs i dom:)


Blev en Lunch på McDonalds med. Fick Peter att testa fiskburgaren, pch han gillade den. Den är god men jag vill ha grönsaker i. Det är enda minuset med den!

Påväg hem från Skövde ringde jag Walthers fröken. Hade ju lovat att höra av mig efter läkarbesöket. Bestämde att komma till skolan och hämta lite läxböcker till Walther. Han följde med in. Skolan va ju slut så det va bara fröknar där. Han blev så glad av att träffa fröknarna. Efter en kort diskussion så bestämde vi att han skulle va med några timmar idag. De hade bla slöjd. Och han ville det själv! Han har ju varit feberfri sen måndag fm så det kändes helt ok. En mjukstart lixom. Imorgon ska han gå några timmar oxå. Lyckliga unge! Han fick ju träffa tjejen oxå;)

Igår när vi satt och väntade på öronmottagningen hade jag med min lilla målarbok. Och målade i den medan vi väntade. Avslappnande, men ändå lite röriga mönster! Men kul!