Funktionshinderfrågor

DM i bowling på Hemmaplan, missnöjd och mycket nöjd!

Ikväll spelade jag och 3 till DM (Distriktsmästerskap) i bowling för BK Tranan. De andra från vårat lag spelar imorgon och på söndag.

Jag tror knappt mitt resultat räcker till en bra placering:/ Tyvärr! Jag var gråtfärdig och missnöjd när jag duschade och bytte om efter matchen. Spelade så bra i onsdags på träning och så kasst idag! Nåja inte helt kasst! Men nej jag är inte nöjd! Spelar man i klass B kan man (och ska man inte) spela så kasst!

Här är träningsresultatet i onsdags, (lägger in varje tränings och matchresultat, serie för serie i anteckningar på mobilen) 

 
Kvällens resultat:  
Det är lika många serier och typ likadant som på träning, nåja inte lika många träningskompisar, men typ samma folk, och jag spelar så kasst:/ Jag är så missnöjd! Men världens bästa tränare Birgitta och hjälpledaren Helene är sånna Goa stöttade och peppare på träning och match!de peppade och stöttade hela tiden när det gick dåligt och hejade på och gladdes när jag spelade bra och just då tog jag inte in det, jag höll på att bryta ihop under serie 2. Men Birgitta kom fram och sa upp med mungiporna! Och jodå ett leende fick jag upp! Men nej jag är inte nöjd! Men min lagkamrat som hag delade bana med ikväll gjorde fantastisk match och jag hoppas och tror att det iaf räcker till topp 3 och jag TROR att han tar sin klass!!! Heja O!!!! Även M&M spelade bra i rännklasserna (Gotlandsränna) ikväll! Hoppas deras resultat står sig med!

Men viktigast är trots allt inte att vinna utan att delta! Och alla som deltar i DM får medalj:) Och jag är glad över den!! Men nej jag är inte nöjd! Men tids nog ser jag detta med glädje att jag deltagit och ändå spelat, och kan släppa de kassa serierna! Men nu nä jag är besviken på mig själv!

 

Medalj blev det trots allt
  
Den ä allt snôgger medaljen;)
 
Efter matchen kom Peter ner (han jobbade till 19) och vi åt tacosbuffé. Mums! 

Landat i soffan och ser, “Let’s Dance”& “Fina familjen”, väntar in kvällens resultat av “Let’s dance” Heja Bianca, Linda och Elisa!!!

Strax sova! Imorgon är det årsmöte med HRF Skaraborg, även detta på hemmaplan! Rätt gött! Men jag kommer va slut imorgon!

Har ju vart med lillprinsen på sjukhuset på fm. Återbesök på öron igen. Åkte bussen vid 7 till Skövde. Blev ca 45min väntan på sjukhuset innan det va Walthers tur kl 8,30. Men vi åt frukost och tog det lugnt! Men dagens resultat va inte det vi väntat oss… Blev mer antibiotika och droppande med alsolsprit. Och ytterligare återbesök på måndag! Men Walther är tapper, och har tydligen inget emot att få träffa dr Ros! Trots att det hon gör är smärtsamt! Men hon skämtar och verkligen tar sig an honom. Hon pratar inte över huvudet på honom och även om han stänger av är det till honom hon pratar även om jag får svara åt honom eller är info som jag måste ta till mig! Stort plus till henne! Har tyvärr råkat ut för läkare som inte pratat till eller med Walther om han stängt av utan frågat oss om hur han mår och om hur vi tror han upplever situationen. Jag brukar fråga  Walther om jag ska svara åt honom eller hjälpa honom att svara eller ge honom samma fråga då han hellre svarar mig än läkaren i dom situationerna. Men dr Ros har fått Walthers förtroende! Känns så bra! Och att vi får träffa samma dr varje gång! Stor eloge till ÖNH SkaS och dr Ros! Alltså borde be Walther göra en teckning till Dr Ros! 

Nu är det strax läggdags. Kl 8,30 imorgon ska jag va i Villan! Må så gött!