Blogglistor/Utmaningar

MammaKaos utmanar 11 april: Min Idol/ Mina idoler

aprilutmaning

Just nu ver jag inte riktigt vem som är min stora idol. Finns många människor som gör så mycket bra och som jag uppskattar. Skulle man fråga Walther hade han svarat Simon i dansbandet Sandins.

Jag gillar också Sandins och tycker de är ett av de bästa dansbanden som finns. Gillar även Dansbandet Chiquita och Streaplers. Sen har jag sen tonåren uppskattat och gillat Helen Sjöholm. Men DDR finns en artist, konstnär, författare, fd simmare och föreläsare som sticker ut och som trots motgångar i livet nåt längre än många andra! En person som nog inte många trodde på, men som visat att man kan klara det trots funktionsnedsättning!

Lena Maria Klingvall, alltså denna Goa människa! Denna kämpe! Och hennes röst! Jag får gåshud!
Detta är min absoluta favorit som hon sjunger!