Blogglistor/Utmaningar

MammaKaos utmanar 12 april: Tv-program

aprilutmaning

Vilken typ av program föredrar du? Reality, dokusåpor, såpor, dokumentärer, matprogram etc. Har du något tv-program du följer sådär frenetiskt? Och missar du ett enda avsnitt så MÅSTE du in på datorn o kolla det senaste avsnitten via “play“? Eller har du haft någon favoritserie tidigare? 

Just nu följer jag inga program sådär då jag absolut inte får missa något avsnitt. Men jag följer annars lite matprogram, på onsdag börjar Sveriges yngsta mästerkock i TV4. Till och med Walther gillar det. Och nu också det nya programmet på torsdagar i Sjuan Det stora tårtslaget. Och Mästarnas Mästare

Sen brukar jag kolla in SOS djur, Djurakuten, Veterinärerna, Akuten, Djurräddarna, Little couple mm. Ja verkliga serier! Förut var det såklart Familjen Annorlunda

Och för ca 15-20 år sen, var det ju de hederliga såpoperornas stora tid. Alltså kommer ni ihåg Rederiet, Tre Kronor, Skilda världar, Nya tider, Vita lögner, Vänner och fiender, Lilla huset på prärien. De två första följde jag väldigt noga! Jag är och har varit mest för svenska tv-program. Men under 90talet gick 3 bra serier jag följde: Dr Quinn, Doktorn kan komma, Chicago Hope. Ja jag gillar tv-serier som innehåller sjukvård och är mer åt trovärdiga hållet. Med “riktiga” sjukdomar! Även om det är skådespel. 

I perioder ser jag även serier som Hem till gården. Men det är i perioder!

Just nu kollar jag mest via datorn och nu för tillfället är det Tre Kronor! 

Annars har jag en period där tv-tittande kan kvitta! img_4830-25