Familjen

Nya soffan på plats!

O den monterade jag helt själv!

Förmiddagen var så långsam, mellan 9 och 12 skulle DHL komma med våran nya soffa. 11,20 kom en kille och ringde på dörren. Fick skriva på papper att allt stämde och så ställde han ett pall med en stor hög låda utanför dörren. “Hoppas din gubbe kommer hem på lunch så du kan få hjälp att bära in den.” Va trodde buskillar om mig? Jag ringde Peter men fick inget svar.

Inte kunde leveransen stå därute! Envishet är min starka sida och den kom väl till pass! Av med all plast, och sakta men säkert tog jag bort kartongen och bar in del för del!

Väl inne fick jag lokalisera vad som var vad och lägga det strategiskt så jag kunde börja montera! Strax efter 13 var jag klar! Riktigt nöjd med mig själv!

Och jag trodde Peter beställt den mindre soffan, så jag trodde inte vårt soffbord skulle passa! Men Peter hade ju lurat mig, det va den större soffan han köpt;) så vårt bord passar, men jag ska slippa och måla det vitt eller ljus ljust grått. Men just nu ser det ut såhär: rörigt med filtar men skyddar soffan för att en viss fröken inte ska håra ner;)


Soffan heter Crazy L-soffa och är inköpt på Trademax.

Bara uppiffning av TV-bänk och att slänga ut bokhyllan kvar!

När jag hämtat Walther i skolan hade vi utslängningsfest o drack kaffe/ oboy och åt glass/ frysta bär:) satt i gamla soffan som Peter ställt ute:) mysigt i vårsolen!

  

img_4830-25