Familjen, MammaKaos, Vardag, Walther

Den där ångesten 

 

Håll tummar att denna gjort mirakel

 Gnager i mig ikväll! Ska va på öron kl 9 imorgon och träffa dr Löth igen. Under måndagens besök fick vi ju reda på att är inte Walthers öra bättre tills imorgon så läggs vi igen för vidare behandling och undersökning. Det känns tryggt att de tar Walthers öron på allvar och att det blir utrett varför det inte ger med sig. 

Men jag gråter inombords. Har ångest över att vi ev ska läggas in. Rädd och orolig att det är nåt helt annat än bakterier som orsakat Walthers öroninflammation. Att något är jättefel! Walther har börjat klaga mer på huvudvärk igen. Och han har ont i sitt öra. Men försöka att dölja det och säger att han inte har ont. Men jag får inte röra kinden och örat på vänster sida. Höger sida är inga problem. Men vänster sida…. Vissa gånger är det ett rent helvete att droppa hans öra för att han visar tydligt att det gör ont! Har löst det genom att han håller i örsnibben själv och sen masserar örat så dropparna går in lättare. Allt för att han ska ha koll på smärtan och för att slippa tårar! Ikväll har han verkligen sagt att han har ont och bad om alvedon! Men han är tapper och kämpar! Ikväll frågade han vad vi ska göra på sjukhuset mer än att sova om vi får stanna kvar imorgon. Jag förklarade att han nog kommer få lämna blodprover och då uppstod paniken i ögonen. “Jag vill inte ha sticks i fingret mamma, kan du säga till dr att jag inte vill ta prover mamma!” Tänke om det vore så bra att vi slapp inläggning och prover. Men min intuition säger att vi inte gör det! Försökt förklara att vill de ta prover så gör de det för att de vill se om han behöver nån annan medicin. Och det blir inte bara prover. Han kommer nog få leka på lekterapin och spela spel. Kanske får vi ta in spel på vårt rum och spela o lugn och ro. Och han får ha med sin surfplatta och sina gosedjur! “Tar du med kedjetäcket också mamma?”  Ja älskade Walther det gör vi! 

Lindrat oron för oss båda (i alla fall försökt) med mys vid tvn och sällskapsspel, Bamse i Tjuvstaden. Mysigt! Walther vann 2 av 3 omgångar! 

Har packat lite nödvändigheter o mina mediciner och imorgon packar vi täckena. De får stå i bilen tills vi vet hur det blir! Bra o va förberedd!  

Väska packad ifall att vi får stanna kvar
 
Så tacksam att min farmor är med imorgon. Hon ska själv på läkarbesök på SkaS så hon åker med! Min o Walthers stora klippa och trygghet! Tack älskade farmor att du finns! 

Ska ta fram kläder tills imorgon så allt är klart och sen lägga mig! Håll tummar o tår att örat är bättre så vi får åka hem imorgon!