MammaKaos

Akutoperation 

  Sitter på dagkirurgiavdelningen på SkaS med min tappre lille Walther. 

Örat var som jag trodde inte bra! Tamponaden var full med var när dr drog ut den. Fick välja på att förbereda oss idag och åka hem och komma in imorgon för operation och upprensning av örat eller göra detta ingrepp nu i eftermiddag. Jag varken vill eller orkar med att se Walther plågas och ha ont. Och han säger ju ingenting för det mesta men man ser!

Så vi valde att ta detta idag! Så det blir gjort! 

Glömde gosedjuret hemma… Så vi köpte en ny på Pressbyrån. Olle heter den. Narkos-ssk har berättat om hur sövningen sker och visat kanyl och plåster. Walther har fått Emla-plåster. Kanylen ssk visade fick Olle ha på sin hand. Med lite plåster på och idband precis som Walther. Walther har blivit lovad glass av ssk när han är klar. Har hon hunnit sluta så säger hon åt den ssk som kommer efter att ge Walther glass! Så Goa människor! Dr va just här och berättade om hur operationen går till och vad som görs. Ca 30 min tar det!

Nu börjar jag bli nervös, gråten sitter i halsen. Jag måste va stark inför Walther! Måste måste måste! 

Allt kommer gå bra! Det är bara så att det måste det göra!