Familjen

Negativa besked, mediciner och lego

Återbesöket idag var inte det vi önskat, hade önskat oss att dr  skulle säga att örat såg bättre ut. Men det var precis tvärtom. Tyvärr har det blivit mer polyper i örat, han har fått en svullnad med rödaktig rodnad bakom örat och bak mot nacken. Även feber som inte ger sig, men som går ner med Ipren. Den har inte varit hög,  38-38,5 grader. Men även detta var oroande enligt dr. Han kallade på dr som opererarade Walther i torsdags. Och han såg lika förvånande ut, de där polyperna som han tagit bort var tillbaka igen och även tecken på inflammatorisk vävnad:/ Vad rodnaden och svullnaden bakom örat berodde på visste de inte. Men vi fick ny antibiotika och nya droppar, dessa ingick inte i högkostnadsskyddet dvs vi fick betala det själva 445kr! Håll tummar att det tar skiten! Nytt återbesök på torsdag em. Egentligen på onsdag men fanns dåligt med tider och enda tiden var hos en dr som vi inte träffat och de vi helst att Walther träffar samma dr hela tiden dvs dr Löth eller dr Ros. Och Walther gillar dessa bäst också! Han har verkligen fått förtroende för dom! Han är trygg. Så efter koll i systemet så hade dr Löth tid på torsdag. Men vi får återkomma innan om Walther blir sämre innan dess! De tog även Crp (sänka) på Walther för att kolla infektionsvärdet. Skulle det vara riktigt illa hör de av sig annars får vi svaret på torsdag. Va dock lite problem med att ta sänkan idag. Walther ville inte, men vi övertalade honom att ssk får prova 1 gång annars får vi gå tillbarnmottagningen. Och ssk stack honom och prickade rätt MEN Walther ryckte till och ssk stod plötsligt med nålen i handen… Hon hann inte  få in den ordentligt i kärlet. Så hon ringde barnmottagningen att vi kom dit. Och då stack de honom i fingret o fyllde 2rör. Planen va annars att lägga emla för att bedöva, vänta en stund och sen sticka honom! Men det gick bra med sticket i fingret. 

Walther har länge önskat sig Lego City Brandstation. Kostar 1200kr! Hade planerat detta inköp till hans födelsedag. Men jag, farmor och min mamma diskuterade detta och decs med på att lägga lite till detta legot så vi var inne på Leksakslagret i Skövde och köpte det idag. Och en stolt glad kille gick ut med sitt lego och satte sig i bilen.  

   
Blev middag hos mamma *tack*!

Walther byggde ihop legofordonen som hörde till brandstationen medan Peter bytte däck på mammas bil. Mamma och jag åkte in och storhandlade. Tacksam att hon var med, va tufft att handla idag. Var alldeles slut i kropp och knopp och ångesten gjorde sig påmind! Men jag fick handlat så nu “smälter” vi inte ihjäl som Walther brukar säga! Haha!

Väl hemma plockade vi upp varorna. Walther fick ett stekt ägg och korv till kvällsmat. Och det gick ner. Peter åt rester från i förrgår och jag rester frän igår… Smakade mycket bättre idag än igår faktiskt! Jag älskar sushi! Bara jag som äter det här hemma så det finns alltid över när jag gjort det;) Hemmagjort är bäst! 

Mumsigt
 
Just det dagens utmaning kommer imorgon! Orkar inte mer ikväll!

img_4830-8