Blogglistor/Utmaningar

MammaKaos utmanar 21 april: Bästa Shoppingen

aprilutmaning

Var shoppar du helst? Webben eller i vanlig fysisk butik?

Jag älskar ju Ullared, alltså det mesta finns på ett och samma ställe, kläder, leksaker, heminredning, mat, sportartiklar, djurartiklar, ridsport, hemelektronik, media, böcker, hemtextil ja det finns det mesta! Och numera behöver man inte gå ut ur affären för att äta när man shoppar. Man kan gå till sportbaren, salladsbaren, kaffebaren eller till restaurangen. Och det är bra mat till bra pris!

Annars köper jag gärna kläder på HM, Kappahl eller Lindex. Men fått en ny favorit på Elins Esplanad i Skövde, Cassels. Snygga kläder och bra priser.

Har några tips på sidor jag använder när jag handlar på webben:

  • Varuhus1 – En mysig webshop med massa roliga prylar, skämtartiklar, godis, lite leksaker, heminredning, köksprylar mm till riktigt bra priser. Och snabb leverans, går på ett par dagar!
  • MiniInTheBox – Massa saker för stora och små till bra priser. Lite teknik, heminredning, kläder, accessoarer mm. Varor skickas från utlandet och det tar tid. Räkna med en månad i vissa fall. Men det står på hemsidan. Du kan få snabbare leverans om du betalar högre frakt. Det är det som är lite tråkigt med denna webbshop.