MammaKaos, NPF, Vardag, Walther

Lite åt det ljusare hållet…

Återigen varit på öronmottagningen på återbesök med Walther. Och jag fick återigen se på skärmen hur allt såg ut.

Det var något bättre än i onsdags. Men frågan återstår varför han har feber… 4 dagar antibiotika och droppar, och ännu har han dagligen feber. Och ont! Och idag har han sagt att han har ont! Vilket jag sa till dr och poängterade att Walther stänger av smärta. Något hon tog på allvar. Nytt Crp och blodstatus togs då hon uppenbarligen inte var nöjd med måndagens prover… De som dr i onsdags sa var normala i och med den infektion Walther har.

Sen skulle vi få svar på analysen och odlingen av den vävnad som togs bort under operationen förra torsdagen. Men lab. hade skrivit nåt mysko. För det stod nitrit. Och det var inte första provsvaret med detta som SSK läst idag! Nitrit är ju urinvägsinfektion! Så nåt fel har lab. gjort. Så öronmottagningen skulle ringa och kolla med lab. så att vi får provsvar på tisdag! Läkaren och ssk var väldigt förvirrade av labbets svar och bad om ursäkt!

Blev ett snabbesök på Grahns konfektyr och inköp av lite godis!

Njuter nu i soffan med godis o Let’s dance. Peter skalade lite morötter också.