Hemma hos oss, MammaKaos, Vardag

Aprilväder??

Alltså, skulle fortsätta med slipning och första omgången målning idag. Peter och jag har hjälpts åt med att slipa. Och jag gjorde nu det sista på slipandet och hoppades på att kunna börja med målningen… Ja då börjar det SNÖA!! Hallå, våren har ju varit här på allvar i flera dagar och nu snöar det?

Syns inte mycket att det snöar! Men nere i vänster hörn syns lite snöflingor;)
 

Jaja. Tröstar mig själv med att göra sushi. Peter ska iväg och jobba om en stund. Walther får korv med bröd innan jag nattar han vid 20.

Får avnjuta sushin efter det;) Jag och Gel! Hade vart gött med ett glas rosé med, men har inget hemma! Och jag är ensam ikväll och Walther är ju inte helt pigg. Och har fler i min närhet som inte mår väl så jag får va nykter. Får la lyxa till min dryck med isbitar o frusna hallon;) 

Hoppas på bra väder imorgon! Och en feberfri son. Är han fri imorgon blir det skola på måndag! 

Nu ska jag kolla till mitt ris;)