Blogglistor/Utmaningar

Livet just nu!

Får väl önska våren varmt välkomna! Nu är den här, och har blivit firad och insjungen!

Min utmaning i april Mamma Kaos utmanar april 2016 var en rolig grej och jag tackar för intresset även om det var svagt.

Sista tiden har jag mått sisådär. Varit kaos i min hjärna och även hemma. Vi ordnar, städar, pysslar och möblerar om i lägenheten. Walther har varit piggare några dagar, men fått feber igen och ont i örat:/ Detta trots en 4e kur antibiotika och fortsatt behandling med örondroppar. Så jag får ringa ÖNH på SkaS på morgonen nu och få en tid till jourläkaren på mottagningen. Kan inte vänta tills på onsdag fm när vi egentligen har tid. Vid läggdags igår kväll var det nära gråt, han hade så ont! Jag lovade att ringa ÖNH. “Mamma kan du be att jag får träffa Hanna. Mamma, det funkar bäst med Hanna” 

Lovade att försöka men fick förklara att det inte är helt säkert att det blir just Dr Ros (Hanna). Men hoppas kan vi! Och jag är enormt tacksam om det blir just henne vi får träffa!

Nu ska jag sova! Ringa sjukan runt 8. Håll tummar på att det vänder nu!

Ska ge er en positiv uppdatering om helgen under dagen!