BUZZADOR

MammaKaos buzzar: Hallon.se mobilabonnemang STOR

Som ni kanske vet är jag medlem i BUZZADOR. Just nu har jag fått äran att delta i kampanjen de har i samarbete med Hallon.se

Jag testar Mobilabonnemang STOR!

Ett mycket prisvärt abonnemang! Allt detta ingår till priset av 249kr/månad:

  • Antal fria samtal Obegränsat
  • Antal fria SMS/MMS Obegränsat
  • Surfhastighet Högsta 4G hastighet
  • Datamängd 7 GB

Bra täckning och snabb support vid kontakt med kundtjänst. Inga problem med nummerflytt var det heller! Bra översikt på Mina sidor, där jag kan se hur mycket jag använt av deras tjänster. Jag har också valt att aktivera kostnadskontroll och då kan min faktura ALDRIG bli högre än månadskostnaden.


Det enda minuset med Hallon.se är att om man ska kolla Mina Sidor mm så MÅSTE man logga in på Hallon.se. Kontaktade kundtjänst och frågade om det inte var på gång med en enkel app till mobilen. Fick svar dagen efter:

“Hej,

tack för ditt mejl.

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt hallonabonnemang, det gör oss glada!

Angående din fråga, det har varit uppe på tapeten att vi skall införskaffa oss en app, men i dagsläget så finns det inga egentliga planer på det, men jag ska givetvis framföra ditt önskemål till våra produktutvecklare.

Jag önskar dig en fin dag.

Med vänlig hälsning

Henrik”

Så om fler tjatar och mailar så kan det nog bli en app även om det inte är aktuellt just nu!

Nu ger jag Dig chansen att bli en Hallon-Kompis med Mobilabonnemag Stor 


Hoppas du hänger på och gör dom jag, väljer Hallon.se!!!