Funktionshinderfrågor

Ångestladdat samtal!

Idag ringde jag ÖNH på SkaS. Skulle fråga om kommande op mm. Får besked att ringa på fredag till avdelningen och får då svar när Walther är uppsatt på operationslistan. Och får förhoppningsvis svar om han även får göra datortomografin samtidigt när han ändå är sövd. Vilket dr fört in i journal och även skrivet på remiss! Ssk läste ur journalen vad dr skrivit efter besöket i måndags. 

Inför samtalet idag hade jag sån ångest. Och kommer ha ännu mer ångest innan samtalet på fredag!

Snart ska min prins Walther sövas igen. Snart ska jag följa honom in på operationssalen och se hur narkospersonalen sätta kanyl, lägga andningsmask på hans mun och näsa och sen spruta narkos i kanylen för att sedan “köra” ut mig ur rummet så fort han somnat!

Jag ska lämna mitt sovande barn hos ett antal helt främmande människor. Jag vet att det kommer ta 30-60 min innan jag ser han igen. Men den tiden är HEMSK och kryper fram! 

Jag hoppas att det räcker med denna operation, en luten enkel operation för att ta bort dålig vävnad i örat. Men upptäcker man något på datortomografin så kan större ingrepp krävas! Hemska tanke!

Han har ont näst intill hela tiden men säger sällan något. Mest kvällstid. Han kryper upp i knäet och gråter av smärta! Alvedon tar inte ner smärtan om den inte tas med Ipren, vilket jag helst vill undvika. Men va ska man göra. Det är denna kombon som läkare rekomenderar oss att ge Walther. Och ja den funkar hyfsat! Och den gör honom isf feberfri – för stunden. Och även om han inte har hög feber 37,8-38,5 så är det feber och nåt är fel!

Och denna blårödlila rodnanden bakom örat… Så ful! 


Va beror skiten på? Lider med Walther! Mammahjärtat gråter! Det 7 veckor vi kämpat med denna skit som inte ger sig! Hög frånvaro i skolan! Och stor saknad av kamrater och aktiviteter. 

Nu ska jag hänga tvätten och packa min bowlingväska. Imorgon får grabbarna ha hemmadag och jag drar på bowling-SM i skövde!

Hoppas att alla jobbiga tankar håller sig undan!