Idrott för funktionshindrade

SM i Bowling för funktionsnedsatta 2016

Varit en lång dag! I ärlighetens namn hade jag inte fullt bestämt mig igår kväll för att åka ens trots att jag var anmäld och hade betalt avgiften.

Orsaken var såklart Walther. Men Peter fick vabba så jag kom iväg. Och ärligt talat behövde jag detta!! Var skönt att träffa andra människor och egentligen inte tänka på mycket annat bowling iaf kl 9 och en stund framåt. 6 serier spelades. Gick hyfsat! Jag är NÖJD! Målet idag var att INTE komma sist i min klass. Det gjorde jag ju i DM och då spelade jag ju så kasst så det finns inte:/ spelade bra mycket bättre idag även om två serier var skit!! Och en serie började skit men slutade riktigt bra, blev bästa serien poängmässigt!

Och som jag sa till våra ledare, så hade jag så mycket annat i huvudet så att jag hade svårt att fokusera och dessutom har jag under våren inte tränat som jag borde av förklarliga skäl! Så jag är NÖJD! I nuläget ligger jag på 16e plats! Och jag har folk bakom mag i listan, och fler ska starta! Läs mer här om SM för Funktionshindrade 1-8 maj 2016!

Och som i de flesta tävlingar får ALLA deltagare medalj för deras deltagande! Och det känns lite extra kul:) Man får trots allt medalj;) Sen får ju alla sim placerat sig topp3 givetvis större priser och klot tror jag (inte säker på klotet)


Nu ska en trött MammaKaos lägga sig! Imorgon ska jag ringa SkaS och få mer info och operationstid till Walther. Ångesten kryper på mig! Men blir skönt att få detta gjort trots allt!!

Godnatt!