Djur&Natur

Sovit bort dagen!

Lämnade en lycklig Walther på skolan strax efter 7,30 imorse. Kl 8 skulle de åka med bussen mot Nordens ark. U mötte upp oss utanför och Walther följde med henne in medan jag och Gel knallade hemåt!

Blev en härlig morgonpromenad. När vi kom hem åt jag lite fil och vatten samt mina mediciner. Såg Nyhetsmorgon på tv. Och sen fick jag världens magkramp. Vet inte va jag reagerat på… Alltså laktosfri A-fil och hederligt Källefallsvatten (vårt lokala kranvatten). Blev att vila o ta det lugnt! Tog två alvedon och la mig ner i sängen

När alvedonen gett verkan däckade jag. Vaknade två gånger av att telefonen ringde. Men inte förrän 15,50 kom jag upp igen! Gel låg nära nära hela tiden. Hon tittade oroligt på mig när jag hade som ondast. Hon fattar och förstår! 

Åt lite grann o myste med Gel och såg samtidigt Little Couple. En underbar serie om två kortväxta personer i USA. Om deras väg att skaffa barn mm. 

C från boendestöd ringde och vi tog oss en promenad förbi ridskolan bla. Härligt. Dock kände jag av att jag ätit och fick ont! Men bet ihop och försökte njuta av promenaden. 

Kvällsfika hos min älskade farmor då hon idag fyller 78år. Grattis????

Strax efter 18,30 ringde U och sa att de snart var tillbaka på skolan. Så bara att åka och hämta honom.

En riktigt trött med så lycklig kille va det som hämtades. Han va så glad över sin dag på Nordens Ark. Frågade snabbt va han sett för djur. Det första han sa var Leopard! Sen hade de sett Tigrar och fåglar. Och han hade köpt en liten tiger som han glömde hos min farmor. Får hämta den imorgon. Alla som deltagit idag hade fått varsin vit keps som det stod Tidaholms Sparbank på. Va ju dom som bjöd på hela resan! 

Walther va så nöjd men sa till U att han hatar att han missar skolresan med hela klassen på tisdag. Men operationen måste göras. U sa att hon skulle se till att de fick en cykelutflykt igen och då ska de köpa glass! Blev lite mer lycka i de annars så ledsna och trötta ögonen!

Men som sagt hade dagen idag varit kanon! Bra väder och massa bra upplevelser!

Nu ska jag krya till kojs! För trots att jag sovit hela dagen är jag trött!

Nattis!