Familjen

Myskväll med hela familjen i soffan!

Walther fortsatt febrig uppemot 39 grader. Men gick in till min farmor och fikade förut en stund bara för att komma ut lite. Gick bara på varann och lite frisk luft behövde ändå få. Och det tar 1-2 min att gå till min farmor!

Tänkte beställt pizza via Onlinepizza.se men den restaurang som kör ut här i stan hade stängt:/ Är ju pingstdagen idag. Men värmde gårdagens pannkakor och jag åt upp den sista sushin! Mums:) Walther är lite trilsk med maten (av förklarliga skäl) och fick till slut glass! Lindrar halsen gott:)

Just nu ligger/sitter vi i varsitt hörn av soffan och ser Ishockey-VM, Sverige-Schweiz. Heja Sverige! ?⛸?????

Är inte glad i o se på Ishockey, men skönt med familjemys:) Peter och Walther spelar Fia med knuff på Peters Iphone. Och där vann Peter just;) ?

Nu spelar de luffarschack:)


Mys på hög nivå! Tror vi poppar lite popcorn och myser extra!

Gjorde en enkel ljuslykta av mandarinskal och rapsolja:) skär ett snitt runt mandarinen, och öppna försiktigt och plocka ur frukten ur skalet försiktigt så inte skalet går sönder. Använd delen med en “stropp” Häll i lite olja i och tänd på “stroppen“:) Såhär vackert blir det:)


Hur har ni andra det ikväll?