MammaKaos

Det kan bli avändå….

Ringde idag till dagkirurgin och fick tid för Walthers operation imorgon. Kl 9,30 ska han va på dagkirurgin. Men eftersom den som skickade ut kallelsen missat att skicka med emlaplåster så får vi komma mellan 9 och 9,30! Jag sa att det stod i kallelsen att vi skulle sätta Emla och att det skulle va bifogat. Har bara inte orkat ringa o kolla! Och det finns att köpa på Apoteket! Men ssk jag pratade med i telefon idag sa att vi får komma tidigare så slipper vi pröjsa ut dom kronorna! Rådfrågade om Walthers senaste mående! Idag har han ju varit feberfri och pigg och vart sitt vanliga jag! Penicillinet har bitit på halsflussen i alla fall! Och ssk sa att så länge han är feberfri finns onga hinder för op. Men narkosläkaren gör slutlig bedömning imorgon! Så håll tummar att allt klaffar! 

Så ikväll fick en ilsk gosse duscha! Jag hade ju köpt descutan inför min op innan jul. Men jag akutopererades ju. Så jag passade på att tvätta Walther i detta även om de inget sagt om det. Men nu är han ordentligt ren i alla fall min lille pojke! Och redo för operation. Men han var ledsen ikväll. Längtar efter kompisarna som åker på skolresa till Visingsö imorgon! Och sen när jag förberedde honom inför morgondagen och berättade att han ingen frukost får äta innan operationen så bröt han ihop igen. “Dumma doktor och bestämma, så jävla snåligt att jag får svälta utan frukost” Kan inte annat än hålla med han! Jag och Peter äter nåt lätt innan vi väcker honom och sen fikar vi när han är sövd. Jag måste äta frukost i och med mina mediciner! Gav Walther dock valet att bli väckt inatt och äta frukost och sen sova igen (6h före operation får han inte äta). Först va det en bra idé tyckte han och sen tyckte han det va dumt att va vaken på natten;) Så han får svälta tills han är opererad… OM nu inte narkosläkaren kommer med andra bud! Älskade prins Walther! Min älskade ÖRONPRINS! Just nu sover han gott! 

Han har fått nässelutslag i ansiktet (mest på kinderna) av penicillinet men efter koll på 1177.se OCH bipacksedeln så är det vanlig reaktion och sålänge det inte blir andningssvårigheter så är det ingen fara. Och vi träffar dr imorgon. Och munsåret är finare idag om än lika svullet, men inte så gulaktigt som innan. Dock har han små små blåsor i mungiporna:( men enligt dr vi pratade med i lördags har det med infektionen i kroppen:/ 

Nu ska en trött MammaKaos försöka sova oxå. Blir lång dag imorgon! Säkert med mycket oro och väntan!

God natt