Djur&Natur

MammaKaos Egotankar om”vill-ha”och Hästlivet

Försöker hitta nåt positivt att tänka på!

Walther är feberfri idag! Men inte helt ok! Ska ringa dagkirurgin i eftermiddag och få exakt op-tid imorgon. Så får de med egna ögon bedömma om han ska opas eller inte!

Men jag har enorm ångest och oro. Försöker som sagt tänka positivt och framåt. Hästtankar brukar fungera! Tänka på Valle& o Nimbus. Eller på Lille PJ som knuffas och vill gosa! Men framför allt på alla Goa ridturer, både i ridhus, ridbana eller i skogen! Och som ni kanske vet är det Western-ridning som blivit min grej! Trivs bra i westernsadeln och det finns massa fartfyllt att göra med ändå lugna grenar. Och det handlar så mycket mer om kontakt mellan mig och hästen! Det gör det i klassisk ridning med. Men jag känner att jag kommit hästarna närmare sen jag började med western. 

I sommar (16-17 Juli) vill jag hemskt gärna åka till Jultorp Ranch och se La Fiesta en folkfest för westernintresserade med mat, musik, tävlingar, westernmarknad mm. Och det kostade bara 20kr i entré. Men får se om jag får med någon som vill hänga med mig! Annars får jag åka själv:) Är ju inte så långt bort! En knapp timme bort bara.

Åh jag vill ju kunna va lite sådär westerncool då. Och även när jag rider i vanliga fall:)

Finna massa jag vill ha och jag ska försöka åka till Axvall och Pryss Hästsport så jag kan prova saker 🙂

Finns massa där! Och jag vill ga så mycket o dessa saker är väl högst på listan:)


Synn att det ska va så dyrt! Men jag kommer nog kanske köpa en del begagnat med:)