Michaela

Aktivitet för en nyopererad öronprins

Alltså Walther är så pigg! Han har ont, men vi ger maxdos alvedon, och har även gett Ipren då han själv sa att han hade ont trots alvedon ett par timmar innan! Men han är så duktig! 

Att vara still är inte det svåraste för honom och oss, näe det är att hitta stilla aktiviteter som inte tråkar ut! Han spelar på sin surfplatta, men nu börjar den bli tråkig. Vi bygger (läs han bygger vi letar delar) Lego, spelar dator och Wiispel, fikar hos min farmor för att få miljöombyte. Tacksam att vi bor så nära henne då får han en promenad eller som idag åktur på sparkcykeln! O ja, han är fullt medveten om att han ska va i stillhet så mycket som möjligt, men det löste han genom promenadfart på sparkcykeln! Bara för att få köra med den! Gick kanon! Spelat lite spel också. Men sen? Va ska man hitta på?

Ända sen Dr sa att Walther inte ska gå i skolan denna veckan har Walther deppat! Vi nämner knappt skolan för det! Flera gånger har han sagt  “jag orkar inte att sakna efter mina kompisar längre!” Hade kontakt med en assistent ikväll och frågade om vi kunde komma och hälsa på lite imorgon fm. Bara en liten stund! Dels för att socialisera honom men också för lite aktivitet! Han blev så glad att få gå dit! Han ska ta med sitt diplom och minsann berätta att han är cool kille med plåster bakom örat!! Toker! 


Ikväll ville han inte lägga sig! Men efter 20 min så stensov han!