Hemma hos oss, MammaKaos, Shopping, Walther

Händiga MammaKaos

Igår köpte vi virke, skruv och en sticksåg inne på Borgunda Bygghandel, smidigt med bygghandel rätt över vägen. Även om virket säkert är billigare på Byggmax så blir det för oss billigare och smidigare att handla lokalt. Vi måste ju ta oss till Skövde eller Falköping och troligen ha släpvagn och därmed också låna bil, vi har inget drag;) Sen är det trevligt och visa sin uppskattning för lokala butiker!

Och varför köpte vi detta?? Jodå här ska byggas Säng med förvaring!

Och jag erkänner, MammaKaos bygger helst SJÄLV! Igår hjälptes Peter och jag åt! Blev fel och idag har vi skruvar isär det felaktiga! Och JAG har byggt själv! Peter åkte till pappa o lånade skruvdragare! Sen körde jag på;) och det va både lugnt och skönt att bygga själv;)

Lite bygg och virkeskaos;)

Imorgon  ska Walther in på återbesök på ÖNHmottagningen efter operationen. Och vi ska passa på att besöka Biltema och köpa färg och mer skruv! 100 skruvar räckte inte så långt;) så när vi ändå är i Skövde passar jag på! Innan dess ska jag och Walther efterbesiktiga bilen! 7,45. Okristligt tidigt! Men jag tog en tidig tid när jag bokade då jag visste att vi skulle till KSS någon gång under dagen – fast inte när vi skulle dit;)

Tar ju ca 10-15 min att besiktiga bilen. Sen drar vi til Skövde, Biltema först! Kl 10 ska vi va på KSS! Så vi har lite tid innan dess;) Walther ville fika också;)

Nu ska jag se klart Det stora tårtslaget. Så godnatt och på återseende!