MammaKaos, Shopping, Walther

Skrattpinnar, nallar, choklad och hallonsås

Idag var det dags för återbesök på ÖNHmottagningen för Walther efter operationen. Dränet skulle tas bort, men dr Brämersson tyckte det var lite såsigt ännu så ville att det skulle sitta över helgen. Men satte nytt förband efter att ha tvättat rent såret. Örat ser efter omständigheterna ok ut. Walther var en duktig patient som nästan alltid, han skojade och vi pratade om att han hälsat på i skolan igår en stund. Och att assistenten tyckte det såg ut som chokladsås bakom örat! Både dr och usk skrattade gott. Och när dr gjorde rent i örat sa Walther att det kittlades och att han blev skrattig. “Va bra” sa dr “då kallar vi dom skrattpinnar“. Och detta med chokladsås… De undrade om han skulle fortsätta med det eller om det skulle vara kolasås! “näe, hallonsås” Svarade han!

Innan vi lämnade ÖNH så fick vi ny tid på måndag hos favoritdr Hanna! Och dr hade skrivit med hallonsåsfärg! Haha va vi skrattade! Och för att Walther var så duktig idag så tyckte dr att Walther skulle ha en present! Och inte ur lådan utan dr hämtade en nalle istället! Och Walther gav henne en stor bamsekram! 

Efter sjukhuset blev det mat på Hamburger King. Walthers favorit! 

Blev även besök på Toys “R” Us och Biltema. Visste ni att glassen på biltema är laktosfri? Jättebra! Dock gillade inte Walther mjukglass:( hade räckt o dela med honom insåg jag, jag köpte en liten bägare till mig! 

Här hemma har vi tagit det lugnt, ätit tacos, och såklart jobbat på med sängen;)