Hemma hos oss, MammaKaos, NPF, Psykisk Ohälsa, Walther

Går det åt rätt håll nu??

Vart på återbesök idag igen med Öronprinsen! Återbesök hos favoriten dr Hanna Ros! Alltså det är faktiskt trots situationen riktigt kul att åka till doktorn! Och speciellt till Hanna! För Walther strålar och skämtar och är hur cool som helst. Varför? Jo för Hanna VET hur Walther ska tas! Hon berättar INNAN hon gör saker och de har en deal att hon gör INGET om inte Walther är beredd, och Walther säger alltid “är beredd” och då kan Hanna göra det hon ska! Och idag togs förbandet bakom örat bort samt dränage. Walther hade siktat in sig på att det skulle göra ont. Vi förklarade att om Hanna tror det gör ont så ger hon säkert lite lugnande innan! Men Walther va spänd, och Hanna tog bort plåstret och dränaget samtidigt som hon blåste så Walther fnissade;) Sen när nytt förband skulle på säger Walther “Men hörru du, slangen skulle ju tas bort”. Hanna skrattade lite och sa att den togs bort med plåstret. “Va? Det kändes ju inte ens!” Nytt återbesök för att se så det verkligen går åt rätt håll och för att förmedla återstående provsvar och ev ta nytt Crp om en vecka! Odlingen Hanna tog för några veckor sen visade ingen tillväxt av bakterier. Crp som togs ihop med op den 17/5 låg på 16, dvs fortfarande förhöjt. Imorgon avslutas antibiotikakur nr 5 och både vi och dr är lite oroade om det kommer va lugnt eller om det blossar upp nåt igen! Har ju varit så varenda gång efter avslutad antibiotikakur att han blivit sämre efter 2-3 dagar:(
Blev ännu en tur till KSS idag (inplanerad). Datortomografi! Walther var orolig innan detta också men fick läsa med en ssk på barndagvården (dit vi gick först) och kollade i en pärm om hur undersökningen skulle gå till. Blev sen lite lek på lekterapin innan ssk sa att det var daga att gå till röntgen. Inte förrän i undersökningsrummet blev det riktigt klart för Walther vad som skulle ske! Och hab fick panik, ärligt trodde jag att vi skulle få bryta och återkomma en annan dag! Men det gick till slut! Han fick “provåka” britsen ett par gånger, va mest den som “skrämde” honom! Att själva kameran lät och surrade tyckte han va kul, och sa att det lät som ett tåg. Peter o jag stod bredvid o höll i handen. Och jag sa att han skulle låtsas att han åkte nattåg och att britsen som rör sig är en tågvagn! Och vips va det ju kul och bli röntgad! Och det gick toppenbra! Och han sa nåt så underbart klokt efteråt “Det är klart man blir rädder om man aldrig gjort en sån röntgen, men nu vet jag att det faktiskt va kul, och man behöver bara va modig och det är ju jag!” 

❤️Öronprinsen❤️

Man blir så glad av all klokhet han ger. Blev en fika på KSS efter röntgen. Med laktosfri glass! 

Blev en snabbsväng på Biltema (igen… Haha) innan vi for hem!

Väl hemma fortsatte byggandet på säng och sänggavel! Snaaaart klara. Måste köpa en plywood skiva till… Räckte inte till sidorna! Men näääästan! Jag ritade på ett papper innan vi köpte hur vi skulle såga ut, men då det pappret försvann så har vi sågat på helt annat vis;) 

Men blir att köpa mer material imorgon och sen spackla, slipa o måla!

Om vi orkar och hinner . På fm kommer Carola, min kontaktperson från boendestöd hit. På em ska vi på möte på hab. Så ja en tur igen till Skövde! Och om magen håller sig i schack så blir det inget mer Skövde förrän på måndag! Det har krånglat till o ifrån trots omeprazol de senaste dagarna. Ont och illamående till och ifrån! Somedays I really hate my stomage!

Men nu försöka sova! Helt slut efter lång dag med två turer till KSS! Och så lite temp igen ikväll för Walther, trots vila och stillasittande en timma innan! Han sa själv att han kände sig konstig! Typiskt typiskt! Så trött på all denna skit!

Natti!