Familjen, Hästlivet, Idrott för funktionshindrade, MammaKaos, NPF

När det blir för mycket!

All min oro för Walther och hans öron. All oro o rädsla för att han ska bli sjuk igen nu när antibiotikakur nr 5 är avslutad! All oro för va de senaste proverna och röntgen visar! Alla resor in och ut från KSS. Det tär på mig! Hela tiden finns det där och gnager. Man vågar inte planera mer än en dag i taget!

Igår red jag som vanligt! Under nästan 2h kopplade jag bort allt annat! Va bara jag och Nimbus o de andra som gällde! Sen hem och kasta sig in i vardagen igen.

Walther har ont till och ifrån, svullen bakom örat där op  gjordes.  Men jag tror det är just av operationen och inget annat! Men oron finns där!

Idag har jag haft huvudvärk, ont i magen, ledvärk och ångest! Dr sa att jag skulle äta min Omeprazol i två veckor. Så fr.o.m. Måndag struntade jag i den. Men började idag igen. Går uppenbarligen inte utan:/ och ja jag har ont ändå! Men kämpar på! Sen klarar jag inte av laktos alls:/ Får ont direkt och har ont länge! Går bra om jag tar laktostabletter! Och dr sa att jag skulle undvika laktos. Sen är jag stressad när jag äter just nu! Jag äter ensam, med Walther, med Peter, hela familjen! Ändå blir jag stressad. Jag är stressad hela jag! Fast jag tänker att inte stressa! Ta det lugnt!

I eftermiddag hängde jag med Walther och Peter till musikskolan. Efter ca 2 mån fick Walther spela trummor igen! Lycka för hela familjen! Speciellt för Walther.

Handlade lite och så blev det lite fika hos min farmor sen. Men jag kände bara trötthet!

Vilade en timma hemma innan vi drog till bowlinghallen. Sista träningen denna säsongen. KM på lördag! Va rätt skönt o träna även om fokus inte fanns där!

Efteråt blev det mat på Eddies pizzeria. Blev en sallad till mig o pizza till grabbarna.

Här hemma har jag nattat o medicinerat Walther. Sen sett Sveriges yngsta mästerkock så duktiga barn! Heja Signe och Felix! Men hujedamej för den tidspress de har! Stackars barn!

Imorgon har Walther K-dag! Ska till Tidaholms museum är det tänkt. Men också besöka en god vän vi inte träffat på länge. Så imorgon vid 11 ska vi till henne:) Blir nog mysigt!

Ska försöka sova lite nu.