MammaKaos, Psykisk Ohälsa, Resor

MammaKaos i huvudstaden

Igår höll jag på att bli tokig på mig själv! Inget funkade. Mådde skit! Enda som höll mig uppe va Walther. Alltså väggen är så nära nu så jag blir allvarligt RÄDD!!

Mamma ringde, hon va i Stockholm hos Susanne. Vi jade tänkt följa med dit, men Walther har inte mått bra och jag skulle spela KM i bowling igår. Men Walther blev dålig i fredags o Peter jobbade igår så jg skippade KM. Walther var pigg igår och va sitt rätta jag!

Men jag kände att det blivit för mycket ett tag. Så jag kollade tågbiljetter till Stockholm. Hittade tur och retur för bra pris. Så 17,38 igår kväll rullade jag mot Stockholm. Och nu är jag påväg hem. Är i Skövde om ca 55 min om inget inträffar på väg hem och vi blir sena eller nåt! Kan ju hoppas att vi inte blir sena;)

Blev en skön helg hos Susanne. God mat, snack om allt o inget, promenader och bara få vara. Var inne i Skärholmen och shoppade lite. Walther blev besviken igår att han inte fick åka med mig till Stockholm. Alltså morsan åker iväg på tåget UTAN honom! Men vi ska åka i sommar. Men köpte lite presenter till Walther. Hoppas det uppskattas!  Innan jag klev på tåget på Stockholms central köpte jag sushi på SushiYama! Helt ok! Men har ätit godare;)

Slarvigt nedlagt va det också, men söt ask:)

Ska ta mig till bistro nu o köpa lite kaffe. O nån chokladbit eller nåt. E ju ändå morsdag;)