Årets Högtider, Familjen, MammaKaos, Tänkvärt

Tankar om mors dag!

Mors dag är en bra och viktig dag! Gillar dock inte det kommersiella med den riktigt! Alla speciella dagar och högtider i Sverige har blivit allt för kommersiella! Jag säger inte att man inte ska köpa presenter och blommor till mamma på mors dag, jag menar bara att man inte behöver köpa snordyra presenter, eller att affärerna inte behöver ha specialpriser (som är ruggigt dyra ibland) bara för att det är mors dag. En del ska överdåda med dyra smycken mm. Vill jag ha ett halsband speciellt från Walther köper jag det själv. Han kan ju inte och Peter gör det inte. Nåja jag fick välja en ring när Peter beställde lite grejer på internet. Dock har den inte kommit. Men tror att den kostade runt 50kr eller nåt. Ingen äkta vara, men det va tidsbegränsade erbjudanden typ. Tror det hette Geek eller nåt! Och jag är glad och tacksam för den!

 Men kan det inte va lite som förr? 1920 skulle man fira Mors dag såhär: Skiter då rakt i om inte Walther ger mig något på mors dag! Jag är lycklig och stolt att få va just hans mamma! Han berikar mitt liv och han ger mig så mycket glädje!

Det är många tuffa stunder också givetvis, inte minst denna vår! Men han är min pojke och jag är glad och tacksam över att få va mamma till just Walther❤️❤️❤️❤️

Stolt att va mamma till just Walther❤️

Va det gäller att fira min egen mamma så är nuna tankar kluvna! 

Min mamma och jag har haft en brokig relation. I perioder har jag inte umgåtts alls medhenne. Hon är mer som en vän än min mamma!

Min mamma är min farmor! Jag har aldrig saknat en mamma, men jag har aldrig haft en farmor! Min farmor har tagit hand om nig sen jag var liten. Hon är den hag alltid kunnat prata med och som alltid funnits där! Den dagen min älskade Anita är borta, den dagen är en del av mig borta! 

Sen jag var 12 år har min bonus/styv/plastmamma Tina funnits i mitt liv! Vi har bråkat, skrikit åt varann, och varit ovänner och ja jag har hatat henne i perioder. Men utan henne hade inte jag och pappa haft det så bra! Och hon är inte mormor till Walther, men ibland önskade jag det. För hon är den där bullmormorn som utan att skämma bort Walther ger så mycket kärlek, lycka och ibland presenter. Frågar hon honom va han önskar sig svarar han gärna “hemstickad tröja tack” det värmer både mitt och Tinas hjärta! Även on man förväntat sig andra svar! Tack Tina att du finns i vårat liv! Du betyder enormt mycket!