Familjen

Tomt och tyst utan min Walther

Walther är för första gången på över 2,5 månad på Hattstugan (Hattis). Han var ledsen att han skulle dit, gjorde ont i mammahjärtat! Men jag da att han får ringa mig om han blir ledsen. 

Väl på Hattis så var han jätteglad och berättade för personalen att han “hoppererats” 2 gånger på KSS. Sen sa han hejdå och gav en stor kram. Var där borta ikväll igen då jag glömde hans ryggsäck i bilen och upptäckte den när jag kom hem. Fick lite papper av personalen på Hattis att läsa och fylla i så jag väntade en stund med att gå dit igen. Så lämnade jag papperen samtidigt. Fick massa kramar av en guldklimp som lekte med bilar:) 

Men det är så tomt och tyst här utan honom. Och jag behövde bara göra EN skål sallad ikväll och ha tomater i. Ovanligt att inte ordna specialkost:) Men rätt skönt ändå! Grillade både korv och kyckling, och så hemlagad potatissallad. Sååå gött!

Till kvällsfikat åt vi nybakade wienerbröd med créme cheese och jordgubbar! Så gott! Men de flöt ut lite grann:/ gjorde även några äppelrosor som blev mer som gifflar;) men goda va dom! Enkla o göra både wienerbröd och äppelrosor. Använde mig av färdigköpt smördeg;)

Återkommer med bild o recept imorgon!

Likaså uppdatering om Öronprinsen!

God natt!!