MammaKaos

Ledsen pojke och orolig mamma!

Idag kom ett brev från dr Fredrik Dahllöf, den läkare som opererat Walther. Han hade fått svar från röntgen. Och det är minst sagt oroväckande! Än har vi veckor kvar av behandling och ännu en operation! 

Det står också att infektionen verkar ha blivit inkapslad. Så man MÅSTE göra en ny operation snarast. Och i samband med det läggs vi in minst 2 nätter! Då han behöver mer kraftfull antibiotikabehandling också. Enbart en antibiotikabehandling hjälper inte, det håller infektionen tillbaka tillfälligt men vävnaden måste bort då det riskerar att spridas till omkringliggande vävnader! 

Blev alldeles gråtfärdig när jag läste brevet! Ringde till öron då vi missat att uppdatera dom om våra mobilnummer. Så dr kunde inte nå oss. Ssk jag pratade med ringde vidare och lämnade vårt nummer. 1,5h senare ringde en annan ssk och sa att på tisdag morgon kl 9,30 ska Walther infinna sig på avdelning 47 (barnmedicin) för inskrivning, medicinering, undersökning och förberedelse inför operationen som kommer ske på onsdag. En mycket ledsen liten kille som missar ännu en skolutflykt och även tyvärr skolavslutningen:( Han har varit ledsen och arg hela eftemiddagen!

Men hellre att han är ledsen över att missa utflykten och avslutningen än att han blir ännu sjukare! Blir fler tillfällen, men sista dagen med hans fröken som nu slutar är ju mer synd att han missar. Men får vi bara klart här hemma får vi bjuda hem henne på fika i sommar:) 

Sitter här med en klump i magen, gråten i halsen och fruktansvärd oro och rädsla!  Men nu ska det väl bli bra efter detta!

Jag var så glad över förra läkarbesöket, såret efter op läker fint, och örat såg betydligt bättre ut än innan han opererades! Men fortfarande inte bra! Just då kände jag lycka och glädje att vi äntligen fick positiva svar! Nu är det tvärtom! 

Nu ska jag lägga mig. Loppis hela helgen hos pappa och Tina:) Kom o köp:) fredag, lördag, söndag och måndag (måndag står ej på bilden)! Vi är ett gäng som ska ha loppis! 

KOM OCH KÖP!!!