MammaKaos, Walther

Snart är det dags!

Två dagar kvar! Två dagar kvar tills det är dags att sova på sjukhuset och förhoppningsvis få ett slut på Walthers öronproblem!

Det är jättejobbigt att ens tänka på allt och jag håller på att planera och fundera vad vi ska ha med oss. Kedjetäcken, vilka kläder, hygienartiklar, gosedjur, och mat till mig. Fick höra igår att det nog inte var godkänt att ta med egen mat ens som förälder. Men jag har nu kollat på Västra Götalandsregionens hemsida för barn och ungdomssjukvården. Och jag erbjuds frukost och kvällsfika samt att jag får kaffe/the och saft om jag vill. Övriga måltider får jag ombesörja själv och det finns ett föräldrakök på avdelningen där jag kan förvara min mat och värma den!

Ska köpa med mig lite färdigrätter att ha och lite frukt.

Är så rädd och nervös inför vad som komma skall. Inläggning på tisdag 9,30. Och sen operation på onsdag. Och det är den jag är mest orolig över. Alltså, vi vet sen innan en del risker, att det är ett område med många viktiga nerver bla. Sen vad det är för vävnad som ska tas bort vet vi ju inte helt säkert, det kommer ju tas prover mm.

Beroende på HUR lång tid operationen tar så funderar jag på att åka ner till Elins Esplanad och köpa skor till Walther. Skulle kunna göra det på max 1h om jag hade bilen. Men jag ville inte ha den ståendes på sjukhuset, så Peter kör in oss och får också hämta oss när Walther skrivs ut. Så ska jag åka ner till Elins Esplanad får jag åka bussen.