MammaKaos, Walther

Övernattning hos Skalman!

I morse vid 9,30 “checkade” vi in på avd 47/48 på SkaS/ KSS. Fick ett rum på avdelning 48, sal 81. På dörren sitter Skalman:) 

Varit en lång dag idag. Information från barnsköterska och barnsjuksköterska, läkarundersökning, narkosbedömning, “trollerisalva”, nålsättning, provtagning, antibiotika intravenöst, lek o pyssel på lekterapin och annat skoj. 

Lånat några filmer på avd. Just nu ser vi på Byggare Bob. Innan var det Småfilmer med Halvan. Det har varit bra med filmtittande på rummet. Har avlett honom. Han har varit nedstämd och orolig och längtar efter klasskompisarna som varit på utflykt! Gjort ont att se honom ledsen! Men örat måste bli bra. 

För en stund sen åt vi kvällsfika. Sista måltiden innan operationen imorgon! Walther tycker de är dumma här som ska låta honom “smälta” imorgon. Bara att förklara att han inte får sövas om han ätit innan!

Hur lång tid operationen imorgon tar vet vi inte ännu. Ena läkaren sa ca 1h och en annan sa hela fm eller em. Har inte fått optid ännu, men de hoppas på fm. 

Vad jag ska göra under den tiden vet jag inte. Kommer vara alldeles ensam. Men får la gå till biblioteket eller sitta på vårt rum och surfa på datorn!

Nu har vi båda krupit ner i våra sängar och strax ska vi sova! Men tror att ssk kommer en gång till med antibiotika. Tror det är var 6e timme… Inte helt säkert! Men han skulle ha några omgångar innan operationen sa dom! Så lär ju bli nån omgång inatt iaf! 

Allt för att Öronprinsen ska få bli frisk! Min tappre öronprins! Allt kommer bli bra! Från och med nu ska det bara bli bättre!