MammaKaos, NPF, Walther

Värre än man anat!

Ofta får man höra att man inte ska skylla på diagnoser! Men idag var både jag och dr Dahllöf överens om en sak: Jävla autism!!! Den har ställt till det massor nu! Dr förstod när han såg Walthers röntgenbilder att det var värre ön vi trott! Men blev än mer förvånad idag! Att han inte varit sjukare eller uppvisat mer symtom är otroligt! Han måste haft otroligt ont! Och autismen har påverkat honom så att han inte visat smärta:/ Hörselbenen va aningen påverkade men dr trodde inte det var någon fara för bestående men där, men han visste inte säkert! Däremot hade ett annat ben i skallen som täcker ett stort kärl börjat “ätas” upp av infektionen så detta ben har dr fått stabilisera med benmjöl, dock finns inga garantier i nuläget att det hjälpt! Man dränerade och skrapade bort massor av vävnad:/ tack och lov var det fint i hörselgången, förutom den svullnad som var pga tryck bakifrån! Men i övrigt såg det bra ut där! 

Men dagens operation tog ca 4h. Strax före 8,30 sövdes han och strax före 12,30 kom dr ut till mig i väntrummet (de ringde avd o sa att  jag kunde gå ner) och informerade om läget!

Walther sov fortfarande när jag kom in på uppvaket. Och gjorde så en stund till. Mådde lite illa och så sen. Men somnade om en stund till och drog därefter i sig 2 isglassar, fast han hade beställt ägg och smörgås;)

Var på avdelningen strax före 16. Efter det har han varit hyfsat pigg. Väldigt påverkad av narkosen, vinglig och snurrig. Och totalt livsfarlig! 

Tur han ätit och druckit bra ikväll så ssk kunde ta bort droppet! För han skrämde skiten ur oss genom att slänga sig ur sängen och knalla iväg och höll på att ramla på droppställningen! Men vi fångade upp honom! Så att lämna han för att ens gå på toa har vart oroväckande! 

Peter och farmor kom hit och hade med sig en legobrandbil! Och den byggdes ihop rätt fort, inte lika fort som vanligt men nästan!

Äntligen en stegbil i lego!!

Farmors bror hade skickat med jordgubbar också, nästan en liter drog han i sig;) Tack Stig!!!

Han har ont ikväll, fick alvedon vid 20 och sen Ipren kl 22. Han hade egentligen bara alvedon. Men han hade ont efter det så då ringde vi och han fick Ipren! Nu är han rätt lugn. Ser på Pettson o Findus🙂 Men säger att han har ont ännu:( 

Men han är så duktig, min fine öronprins! Men han ser ut som en astronaut enligt morfar;)