MammaKaos

TACKSAMHET TILL BARNSJUKVÅRDEN I SVERIGE!

För snart 3 mån började ett rent he***e för oss. Sonen 10 år fick halsfluss och vanlig öroninflammation (trodde vi)! Efter en tid med antibiotika var örat fortfarande inte bra, blev otaliga turer till ÖNHmott. KSS. 3 operationer sen 14/4!!! Varav sista gjordes i onsdags! Vi blev inlagda i tisdags för detta, skulle fått komma hem Tors eller fredag enligt plan! Men är kvar ännu. Mån eller tisdag är ny plan!!! Var 8e timme får han antibiotika intravenöst pga den stora infektion som kunde ha slutat riktigt illa!!!!
Det upptäcktes först efter datortomografi att det var mer inflammatorisk vävnad än man först trott och sett vid tidigare op! Infektionen hade tack o lov inte angripit hörselben speciellt mycket, men skallben hade börjat förstöras och fick förstärkas!

Enligt dr kunde det ha tagit hjärnan om vi haft otur! Att man inte upptäckt det innan har sina orsaker! Sonen stänger av smärta pga sin autism, sänkan var förhöjd, men inte jättehög, och han har inte haft nån hög feber, 37,8-38,5 men ofta!

Så detta är för oss och dr en gåta!!
Men jag är tacksam! Personalen här är underbar! Och vi betalar inget för vården och medicineringen, mer än av skattepengarna. 

Vi ska vara tacksam för detta:)

För övrigt kommer han behöva ha antibiotika 1-2 v till efter att vi kommit hem och minst 1-2 återbesök/ vecka på ÖNHmottagningen. 

Så just nu känns det som om att vår stockholmstripp v 26 ligger i farozon! Men vi tar en dag i taget och just nu kämpar vi på med allt så vi kan få komma hem snart! Känns som om alltid nåt uppstår hela tiden som vänder på saker och ting!

Tack alla som stöttar oss på ett eller annat sätt!! Ingen nämnd ingen glömd!!!