MammaKaos, MaryKay, Walther

Mamma Kaos på permis med “Beauty Sisters”

Ikväll kom Peter och bytte av mig några timmar! Så skönt!

Träffade ett par vänner och ett gäng till. Ska nämligen börja sälja MaryKay och ikväll hade mitt team, Beuaty Sisters teammöte och jag va inbjuden som gäst! Jätteskoj o trevligt! Smörgås, frukt, godis o tårta bjöds vi på:) en härlig kväll:) kom tillbaka till sjukhuset vid 21 tiden. Och Peter fick åka hem igen:/

Nu slipper han antibiotika intravenöst inatt. De har börjat ge tabletter idag istället! 1 steg framåt!

De sa från början att totalt 2-3 dygn blir vi inlagda på sjukhus, och vi har varit här i snart 7 dygn!

Så länge dränaget är kvar bakom örat så får vi vara kvar! Och idag tyckte dr INTE att det skulle tas bort. Får se om de har andra åsikter imorgon! I övrigt så ogillade hon gårdagens läkarkoll, dr skulle ha kollat Walther I örat och rengjort! Men han gjorde inte det, han hade fler patienter att kolla sa han! Inte ok alls!

Idag ordinerade dr nytt Crp (sänka) och den har sjunkit, men är ännu förhöjd! Och ikväll skulle man ta prover igen, vet inte vad, glömde fråga! Men kanylen ville inte samarbeta ikväll igen:( det gick att spruta in koksalt, men att få ur blod gick inte:( Så blir nya prover imorgon. Dagens Crp tog man med stick i fingret när det inte gick via kanylen:( men antar att kvällens prov va tvungen att va venprov eftersom man inte tog i fingret igen:/ Det gör ondare att ta i fingret, och Walther blir hysterisk men han låter dom göra det, men det går ju så fort!

I övrigt förgyller vi dagarna med pärlplattor och lego samt film på dvd och VHS. Men nu börjar båda bli less på detta med sjukhus! Men nu är det vardag o lekterapin är öppen! Och ikväll fick jag lite permission! Välbehövligt!

Återkommer till er med MaryKay när allt annat lagt sig!

Walther har under dessa dagar samlat på sig 4 set med lego, som är hans egna. Brandbilen från gammelfarmor Anita, StarWars från barnsjuksköterskan C, racerbil från min moster och kusin, och NexoKnights Knights från gammelfarmors bror Stig (vi fick 100kr att köpa nåt skoj för och han fick det han mest ville ha)!

Här har det byggts och lekts, har dessutom lånat in från lekterapin en stor piratbåt i lego. Men beskrivningen är lite halvdum så det är svårt att få ihop! Men vi kämpar på! Man får inte ge upp! Jag ger aldrig upp! Säger Walther!

Nu är vi nerkrupna och ska sova! Och vi får sova hela natten! Så länge inget tillstöter! Men det gör det inte, har vi bestämt!

Kram o gonatt!