MammaKaos, Resor, Walther

Vågar vi planera nån semester?

Den frågan har vi ställt oss många gånger i vår! Det har blivit planerat dag till dag i allt vi gjort, för ingen har vetat om Walthers öra har hållit sig i schack eller inte.

Men nu är det på bättringsväg och vi får troligen komma hem imorgon! Så Skönt! Dock kommer vi troligen få komma på återbesök 1-2 ggr/vecka under en tid!

Peter har semester v 26, 27, 28 & 29. Planen vi haft var semester i Stockholm vecka 26, men vi får se. Kanske inte går att planera riktigt ännu!

Tacksam att vi kan bo hos vår vän Susanne. Slippa boka och betala svindyra pengar eller få boka av och förlora pengar.

Walther älskar som bekant tåg, och ja tåg ska vi kolla på, Spårvägsmuseet ska kollas in. Och sen Gröna Lund, Wasamuseet är jag sugen på och Livrustkammaren och Slottet!

Hittade denna sidan: Stockholm Our Way där finns massa skojiga guidade turer, amfibiebuss lät spännande, och kan nog roa både oss och Walther. En buss som plötsligt kör ner i Mälaren!

Fanns även kulinariska upplevelser, Segway och en guidad tur där man får lära sig om Stockholm förr i tiden, allt från barnabördshus, fattighus, prostituion m.m. Rätt spännande med levande historia!

Får se vad som händer och sker! Får mer besked om fortsatt vård och behandling för Walther imorgon när vi träffar dr igen. Det är liksom Walther och hans mående som styr våra semesterplaner. Och så får det vara, även om det är trist att vi kanske inte kan ha så mycket semester ihop pga att Walther är sjuk! Men då får Walther och jag åka senare i sommar! För nån gång ska la skiten ge sig tycker man!