MammaKaos

Det blir aldrig som man tänkt sig!


Idag kl 13 skulle Walther vara på ÖNH på återbesök!

Igår hade han mer ont än vanligt, han sa inget men han visade tydligt med att skärma av och vilja va ifred!

På kvällen tempade jag honom precis efter kvällsmedicinen. Och tempen va 38:/ så bara att åka till akuten. Gick rätt fort där, va ju inne strax efter 22,30, träffade ssk vid 22,50 och dr vid 23,30. Strax efter 00 beslutade dr att Walther, trots fint CRP skulle läggas in 1-2 dygn och få antibiotika intravenöst igen:( Tablettbehandling är ev inte tillräcklig! Suck! Så här ligger vi på barnmedicin igen, avd 47 denna gång, sal 77, på dörren hänger Pippi Långstrump. 

 Sköterskan o undersköterskan var just inne och satte kanyl och gav antibiotika. Och nu ska har han fått alvedon. Tempen är på väg upp troligen då han frossar lite:/  att sätta kanyl va ingen match alls! Så duktig han är!! Och fick beröm av både sjuksköterska och undersköterska! Inte ett pip kom! Min duktige pojke är så duktig och tapper!

Nu ska vi sova några timmar! Tårarna rinner på mina kinder av oron. Varför drabbas han såhär hårt? Varför får han inte vara frisk?! 

Godnatt från en trött, ledsen och orolig MammaKaos!!