App-tips, MammaKaos, Pyssel&Kreativitet, Walther

Konsten att fördriva tid!

När man är mamma till en sjuk liten Öronprins och måste ligga på sjukhuset så blir det lätt uttråkat, idag är inget undantag:( Måste ha nåt i händerna för att palla!

Är inne i en fas där jag ville skapa med papper och penna. Laddade hem en app ColorTherapy. Jag har ju  IPhone och därmed operativsystem iOS från Apple. Om just denna app finns till android vet jag inte.

Appen är otroligt lättanvänd, men är på engelska. Men otroligt lätt att förstå, massa olika kategorier och massa olika bilder i varje kategori finns det! Man kan göra olika effekter efter färdigmålad bild. Men också ställa in så man kan få effekter i färgerna. Här är man dock ganska begränsad i gratisversionen, men jag tycker det funkade bra ändå. Ikväll blev det 4 bilder målade:

Lagt effekt som akvarell/vattenfärg efter färgläggning