Årets Högtider, MammaKaos, Sång&Musik, Walther

Midsommar nalkas

   Och vi blir kvar på sjukan. Kommer få permission om vi vill detta. Men det blir på lördag då Peter jobbar imorgon, midsommarafton. På lördag åker vi nog till Suntak och midsommarfirande i Storegården. För vad är väl midsommar utan Suntak, friluftsgudstjänst med Bengt-Åke Öhgren och Valstadkören med Agneta Jungergård i spetsen? Lånar med en rullstol till Walther och åker dit. 

   Och vad är väl MIN midsommar utan vissa sånger?

   Och när jag ändå nämnt Storegården kan jag ge er ännu en härlig sommarvisa som Agneta sjunger med Valstadkören varje midsommar i Suntak. Det är egentligen en dikt av Erik Lindorm, och jag tror (är inte säker) att Agneta Jungergård själv tonsatt den! 

   Idag har lekterapin midsommarfirande. Men Walther vill inte gå dit, inte till dansen i alla fall. Men vi ska fika sen med dom. Men först ska jag duscha. Ronden har vart, antibiotikan given så NU kan jag ta den där duschen! Så skönt! 

   Kram