MammaKaos

Orkar inte!

Jomen 5 dagar hemma blev det och nu är vi sen inatt tillbaka på avd 47/48, barnmedicin!

Alltså jag orkar inte:( intravenös antibiotikabehandling IGEN!

Idag på ronden skickade dr remiss till datortomografi för att se hur det ser ut innanför örat! Efter lunch hade vi tid. Gick ok, Walther var orolig och rädd, men vi blev väl omhändertagna. Blev kontraströntgen denna gång. 

Svar på röntgen får vi imorgon på ronden skulle jag tro. 

Men bara att va här, att inte veta hur länge vi blir här eller varför hans kropp inte tar emot tablettbehandling med antibiotika fullt ut är en plåga! Vilket sommarlov Walther har! Knappt hunnit njuta nåt. Blev ett par dagar hos mamma och mys i Lidköping och en tur till Ikea i Uddevalla. Men vi vill göra nåt anpassat för just Walther. Men det funkar uppenbarligen inte att planera mer än en dag framåt. 

Walther är som han är och det får vi va innerligt tacksamma för! Duktige lille pojke! Tapper och redig hela tiden! Men NÄR ska allt vända?? Jag orkar inte mer!