Familjen

Sjukhus, bilbarnstol för hund och MaryKay®

Det går sin lilla gång, vi är kvar på Skas Skövde (KSS) jag och Walther och alla gosedjur;)

Walther visar mer och mer autistiska sidor, vilket är svårt för alla, både oss föräldrar och för vårdpersonal. Men de är fantastiska! Vi vet inte om det är tristessen av att va på sjukhuset är stora orsaken till att han visar så mycket autistiska sidor eller om det är så att han verkligen mår dåligt! Han är ju inte direkt duktig på att säga till om han mår dåligt eller om han har ont! Och det är som en av barnsjuksköterskorna säger “Autisterna är våra svåraste patienter!”

Vi blir kvar även denna helg på sjukhuset. Måndag tidigast KANSKE dr kan tänka sig att avsluta behandling med intravenös antibiotika. Men man funderar på att fortsätta behandlingen lite till, då det är mycket mjukdelar som tydligen är påverkade av infektionen:( Och sen detta med tablettbehandling. Han har tidigare ätit tabletter 3-4 dagar och sen blivit sämre igen. Man vill INTE återupprepa det. Så RÄTT antibiotika i tablettform måste hittas först innan man går över till det. Sen har inte alla provsvar och vävnadsprover kommit ännu från förra operationen. Dr väntar på dessa!

Men Walther är som han är, go och rätt glad nästan hela tiden. Skämtar med sköterskor och ställer frågor ibland så de hamnar lite på pottkanten.

Vi får om vi vill och orkar åka på permission på eftermiddagarna i ca 8h (tid mellan doserna antibiotika). Och sen sova här på natten och träffa dr på förmiddagen. Idag var vi hemma en sväng. Fikade och åt gott, myste och lekte. Men mest låg han i sin säng, helst med surfplattan. Han spela lite Wii, men blev arg, frustrerad och ledsen när det inte gick som han tänkt sig! Så han gav upp! Och la sig lite istället! Åt lite kyckling, liiiiiite ris o en bit kyckling. Sen va han mätt! Så han mår inte bra:(

Men det är skönt att komma ut lite, på FM idag köpte vi glass i Pressbyrån o tog en promenad runt dammen i sjukhusparken:) mysigt o va ute i solen. Men det blåste och Walther frös trots filt (ändå skulle han ha glass)!!

Ibland kan även det lilla muntra upp! Jag blev glad av den härligt gröna gräsmattan och fontänen i dammen. Och Walther satt i rullstolen i sina snygga tofflor:)

Det vita i bakgrunden på ett par av bilderna är en liiiiiten del av nya barn och ungdomssjukhuset, samt kvinnokliniken som just nu byggs. Vecka 40 tror jag det ska va klart för inflytt:)

Igår fick jag njuta av att vara ny Fristående Hudvårdskonsult  för Mary Kay® Var på nykonsultutbildning i Skultorp med vår härliga teamledare Katarina:) Och där väntade oss alla en överraskning, ingen av oss visste nåt, vår National Sales Director (NSD) Lena va på besök i krokarna och hade ringt Katarina och frågat om hon fick kika in! Så härlig människa! Har sett flera av filmklippen om utbildning på vårt intranät där hon berättar om olika produkter. Speciellt hudvården! Så det va kul o träffa henne IRL!

I september är det dags igen på seminariet och på Qvist Award Night i Göteborg!

Jag sa igår till Katarina att under dessa tuffa veckor har Mary Kay® fått mig att orka. Jag har inte kunnat va aktiv och jobbat med det som jag vill. Men har kunnat fördjupa mig i olika produkter, testa och använda flera produkter. Kör dagligen (2ggr) på en av våra Hudvårdset, och använder makeup från Mary Kay® (inte dagligen) och just hudvården är min stund på dagen då jag kan gå in i badrummet och varva ner och njuta och ha min stund. Hudvården tar Max 5 min för mig. Men det är kvalitetstid! Jag har verkligen min stund!

Kommer berätta mer om Mary Kay® i ett annat inlägg och inom kort kommer ni att kunna handla i min webshop (tjänst för konsulter i Mary Kay).

Idag när Peter körde upp oss till sjukhuset fick Gel åka med, hon har fått som Walther sa “bilbarnstol för hundar!”

Hon har tyvärr, åkt i vårt knä eller suttit obältad intill Walther i bak när vi åkt. Vi har en transportbur, men varje gång vi haft den har hon spytt ner hela. Nu ser hon ut, sitter bekvämt, har plats för ev vattenskål och framförallt åker hon säkert!!! Den är på plats och hon sitter fast i den!! Och ja hon fann sig i sin bilbarnstol!